FCV logo blau fons blanc

Selecciona el títol d´una categoria de notícies de la llista.

Régate Estivale Au Cap d’Agde 5A

 

IMG 6072

La flota Iom.Cat en su segunda salida a tierras francesas de este verano y la tercera en lo que va de años demuestra una capacidad innata de unir flotas y pueblos. En esta ocasión la visita es a Cap d’Agde, lugar donde somos muy queridos y respetados. En este emplazamiento tan amigable, estamos encantados de “mojarnos los pies” mientras hacemos nuestras regatas.

Este año los representantes de nuestra flota son Oriol Forn, Kiku Roura (junto a Victor), Ramón Soler, Emilio González (venido desde Málaga), Xavier Hernández y Esteve Ferres.

En esta ocasión hemos montado la excursión con el apoyo del Club Nàutic Garraf, ya que nos ha cedido la super furgo, donde hemos subido todos juntos con Esteve Tours.

Con una buena acogida por parte de toda la flota francesa y en especial por el organizador Laurent Bourriquel, Patrice Monterno,… y después del registro, nos disponemos a montar las unidades.

siiomnzl1

Els dies 22 i 23 de Agost va tenir lloc el campionat de la illa sud de New Zealand, amb la participació de 32 barcos d'arreu de les dues illes.

A destacar la participació de Ian Vickers, recentment proclamat 4rt del món.
La regata es va fer en un llac, com es habitual, amb vent de 5 a 15 nusos, a la localitat de Motueka, al nord de la illa Sud de NZL.

Aqui trovare-ho els accesos a la galeria grafica de IOMCAT que ens permetra anar guardan els nostres records grafics de les activitivats de l'associació.

Acces al Canal IOMCAT al YOUTUBE:  LINK Youtube

Acces al la galeria de fotos de IOMCAT al Flickr: LINK  flickr app fotografia

En breu anirem desemvolupan el procediment per poder collaborar en aquest apartat.

Campionat de Catalunya 2018, Tèrmica de Cubelles, 2 i 3 de juny del 2018

El Club Marítim Cubelles juntament amb iomcat han organitzat el campionat de Catalunya de la classe IOM en aigües del port de la Tèrmica de Cubelles amb total de 26 inscrits i a destacar la presència de dos regatistes d’Almeria, José Valverde i Paco Martínez, president i secretari nacional de radio control.

Cal agrair la col·laboració de l’ajuntament de Cubelles que va  reservar un espai per poder aparcar els cotxes, va deixar una carpa de 6 metres i unes valles per delimitar l’espai. Moltes gracies a la Rosa Fonoll, Alcaldessa  i al Regidor d esports, Narcis pineda.

També agrair de la feina, ajuda, col.laboracio, empenta... dels membres del Club Marítim Cubelles, des de el seu president en Lluis..... o en Xavi Crespo i en Jordi Obach, així com al Club per la vostra aposta per la classe IOM!

DISSABTE
Tot preparat a la zona de control i al pla d’aigua, reunió de patrons i s’ inicia el campionat amb les manigues classificatòries amb un dia sense sol, amb una agradable temperatura i el mes important un vent de llevant de entre 6 i 9 nusos que va proporcionar una jornada de dissabte de molt de goig.

DSC00060W

Els companys d’Almeria sempre al capdavant de les proves però seguits de mooooolt aprop d’un grup de catalans que s’ anava alternant les posicions amb moments molt bonics de lluita esportiva a l’aigua fins al darrer mil·límetre del recorregut.

A la flota B moltes alternances i res decidit. Tothom puja a la flota A fent que les proves tinguin intensitat des de la sortida.
M’ atreviria a dir que tots els participants van fer com a mínim una regata a la flota A, clara senyal de com d’apretades estaven les coses amb batalles navals a la cenyida, empopada i en els passes de boia.

No et podies perdre cap regata!
La jornada va acabar amb el Pepe Valverde primer classificat i destacat, segon en Paco Martínez que duia nomes 3 punts d’avantatge sobre Oscar March, però es que darrera seu l’ Eduard Bonifacio a nomes 5 punts, i en Eric Zobel a 2 de l’Eduard  i Ramon Soler a 1 de Zobel i tot això després d’haver fet 10 regates de cada flota!
En aquest punt vull aprofitar per recordar al comitè. La Seny Jimenez i al Miquel Iniesta, enorme feina, gran labor sempre en positiu controlant les situacions i el ritme de regates. També a David Crespo  per la feina de control i classificacions i Alejandro (el balissador) que va tenir una tasca complicada entre rescats i correccions del camp . Moltes gracies a tots,us esperem a la propera regata!

IMG 20180602 WA0031      

DIUMENGE
El parte meteorològic donava poques esperances però finalment i amb molt d esforç es van poder fer 5 regates mes.
Malgrat el inestable vent de gregal (el mes desfavorable a la zona) de entre 2 i 3 nusos, petites pluges i les dificultats per muntar el camp de regates el campionat va seguir  fins a les 13h59minuts amb la darrera senyal de sortida amb la primera posició general clarament per Pepe Valverde però les següents places per decidir.
finalment, 1er classificat Pepe Valverde, 2n Paco Martínez, empatat a punts i empatat a primers Oscar March que feia 3er de la general i primer Català, 4rt Eduard Bonifacio i segon Català, 5è Ramon Soler i completant el podi de Catalans

IMG 20180603 WA0021

Voldríem agrair a Drassanes Wheels per el seu patrocini i al company Joan Tutusaus pels els trofeus “handmade” i A Josep María Sánchez per facilitar-nos el nou motor per la pneumàtica del qual ell ha asumit una part important del cost.

IMG 20180603 WA0035

  Enllaç: Galeria de fotos

DSC00150W 

  Enllaç: Galeria de fotos

 

 IMG 5973

 

La flota IOM.CAT realiza su tradicional salida del año a Urribarri Gamboa (Vitoria), donde cada año somos acogidos de mejor manera y donde la cordialidad es excelente. En esta edición la participación total ha sido un poco menor que el año anterior, pero por bajas de última hora. Pero con un nivel superior, debido a que los barcos de otras comunidades han venido a preparar la Copa de España del próximo mes de Octubre.

En esta ocasión los representantes de los IOM.CAT fueron Miquel Colomer, Xavier Hernández, Eduard Bonifacio, Eduard Bonifacio Jr, Oriol Forn y Esteve Ferres.

Y gracias al Club Nàutic Garraf, por la cesión de la furgoneta, para realizar el trayecto de los iom.cats hasta Ozaeta, donde Conchi nos recibio con su entusiasmo y su esplendida cena!!!(Como en casa).

Top