FCV logo blau fons blanc

Selecciona el títol d´una categoria de notícies de la llista.

El passat 25 de Novembre es va celebrar la 1ª edició del Trofeu Club Marítim Cubelles, organitzat per el CMC i IOMCAT amb la participació de 21 embarcacions (dues  flotes).

IMG 20181125 01

El dia va començar amb un vent de W de 4-6 kn, es va muntar el camp en la millor disposició possible (paral·lel al espigó) i es comencen les proves classificatòries per definir les dues flotes.

 A mesura que el dia avançava es produeix un petit augment del vent i amb petites rolades la qual cosa posa emoció a les proves.

Durant el matí es manté una lluita amb molta igualtat al capdavant de la classificació entre Eduard Bonifacio , Alfred Tholen i Ramon Soler.

A continuació un grup encapçalats pel Emilio Gonzalez –arribat de Liverpool per l’ocasió- , en Manuel Palma, en Jordi Martorell i en Carles Gallart  obtenien bons resultats parcials  i seguien pressionant als de mes amunt .

Es van anar fet proves fins les 14 h que es fa una aturada per dinar.

A la tarda, al inici de la següent prova es va corregir el camp per un canvi a la direcció del vent cap a SW i al cap de poc es va tenir que canviar cap a NW quedant definitivament  així. Les dues últimes proves es van fer amb progressiu augment de vent que la final va arribar a ratxes de 15-18 kn complicat molt les popes de l’última prova.

Cal destacar, durant el matí,  la visita del Sr. Sergi Cadenas vicepresident de la FCV el qual va poder veure uns mànegues i provar un IOM.

IMG 20181125 02

També destacar la gran participació en aquesta prova, en total vam ser 21 regatistes . un altre aspecte molt positiu va ser la col·laboració de molts regatistes amb les tasques de muntatge del operatiu de regata  embarcació, boies, pissarra, etc.

En l’aspecte esportiu, també es va notar una millora en quan a tensió en els incidents propis de la regata, apreciant-se una bona predisposició en acceptar les ordres de la juri i en acceptar perjudicis  provocats per altres participants.

En quan a la Juri, La Seny va fer una feina impecable en ordenar i controlar dues flotes amb els continus moviments de cap A i cap a B dels regatistes,  La tasca és força complicada i ha demostrat que és la millor.

Al final es va imposar R. Soler molt seguit de E. Bonifacio i de A. Tholen, a continuació E. González i M. Palma  que van disputar-se la quarta plaça fins el final. En J. Martorell i C. Gallart també van estar molt igualats  per aquest ordre. En K. Roure va patir varis contratemps i va acabar en 8è lloc  però amb molts bons resultats en les proves que no va tenir incidències.  Destacar també el 9è lloc de LL. Aparicio el qual en les darreres mànegues es va mantenir a la flota A i amb bons resultats. J. Campbell, J Cargol, J. Totusaus van navegar entre flota A i B amb un “no parar” continu.  L’Alfred Piqueres va patir continus problemes elèctrics i no va poder millorar la 13 ª posició. A continuació es van classificar en J. Obach, Ll. Mejías, S. Julian i A. Espada, aquest últim també perjudicat per problemes elèctrics  A la part final de la classificació  trobem  JC Martinez, D. Crespo – nova incorporació a la flota - JMª Sánchez i X. Crespo que tots ells van tenir problemes amb l’embarcació la qual cosa els va impedir millorar  posicions.

IMG 20181125 03

En acabar i després de recollir tot el material es va fer un pica-pica i l’entrega de premis simbòlic (una botella de vi als tres primers classificats ) amb un final de festa que va resultar molt agradable i bonic.

20181125 P1 20181125 P2 20181125 P3

Gràcies a tothom

Enllaços: Classificació        Galeria de fotos

 

Régate Estivale Au Cap d’Agde 5A

 

IMG 6072

La flota Iom.Cat en su segunda salida a tierras francesas de este verano y la tercera en lo que va de años demuestra una capacidad innata de unir flotas y pueblos. En esta ocasión la visita es a Cap d’Agde, lugar donde somos muy queridos y respetados. En este emplazamiento tan amigable, estamos encantados de “mojarnos los pies” mientras hacemos nuestras regatas.

Este año los representantes de nuestra flota son Oriol Forn, Kiku Roura (junto a Victor), Ramón Soler, Emilio González (venido desde Málaga), Xavier Hernández y Esteve Ferres.

En esta ocasión hemos montado la excursión con el apoyo del Club Nàutic Garraf, ya que nos ha cedido la super furgo, donde hemos subido todos juntos con Esteve Tours.

Con una buena acogida por parte de toda la flota francesa y en especial por el organizador Laurent Bourriquel, Patrice Monterno,… y después del registro, nos disponemos a montar las unidades.

siiomnzl1

Els dies 22 i 23 de Agost va tenir lloc el campionat de la illa sud de New Zealand, amb la participació de 32 barcos d'arreu de les dues illes.

A destacar la participació de Ian Vickers, recentment proclamat 4rt del món.
La regata es va fer en un llac, com es habitual, amb vent de 5 a 15 nusos, a la localitat de Motueka, al nord de la illa Sud de NZL.

Aqui trovare-ho els accesos a la galeria grafica de IOMCAT que ens permetra anar guardan els nostres records grafics de les activitivats de l'associació.

Acces al Canal IOMCAT al YOUTUBE:  LINK Youtube

Acces al la galeria de fotos de IOMCAT al Flickr: LINK  flickr app fotografia

En breu anirem desemvolupan el procediment per poder collaborar en aquest apartat.

 IMG 5973

 

La flota IOM.CAT realiza su tradicional salida del año a Urribarri Gamboa (Vitoria), donde cada año somos acogidos de mejor manera y donde la cordialidad es excelente. En esta edición la participación total ha sido un poco menor que el año anterior, pero por bajas de última hora. Pero con un nivel superior, debido a que los barcos de otras comunidades han venido a preparar la Copa de España del próximo mes de Octubre.

En esta ocasión los representantes de los IOM.CAT fueron Miquel Colomer, Xavier Hernández, Eduard Bonifacio, Eduard Bonifacio Jr, Oriol Forn y Esteve Ferres.

Y gracias al Club Nàutic Garraf, por la cesión de la furgoneta, para realizar el trayecto de los iom.cats hasta Ozaeta, donde Conchi nos recibio con su entusiasmo y su esplendida cena!!!(Como en casa).

Top