Port Forum , diumenge 14/12/08

Lliga Catala de Promocio, tercera jornada.
 

Un total de 12 regatistes es van donar cita en aigues de la zona de banys del Port Forum el passat Diumenge per celebrar la tercera prova de la lliga de Promocio.
 

Les condicions de vent no van ajudar al desenvolupament de les proves ja que uns roles de vent de fins a 180º  i caigudes de vent que deixaven parada la flota, van convertir en una autentica prova d’equilibri mantenir les posicions.
 

Finalment va ser Joan Conesa que a mans del seu Topiko 12 es va emportar la victoria sent molt regular a les 9 manigues i mai baixant de la quarta posicio i amb 4 victories parcials.

Segón va ser Cuco que seguéix treient-li suc al seu Proto ZigZag. Al igual que en Joan Conesa, que mai no va baixar de la quarta posicio.

Tercer i malgrat no tenir veu va ser l’Oscar March, que es va beneficiar de la prematura retirada de Joan Gelpi que va haver de marxar amb el fred que feia amb un Mehari!, qui finalment va finalitzar quart pero deixant un molt bon regust en la seva primera regata en aigues del Port Forum.
 

A destacar la prova d’Ernest Rodas, “Wheels” pels companys, que va estar en mes d’una balissa donant batalla!  Igual que Nacho Moya! Felicitats als dos!!!

En setena posicio es va classificar en Juanjo Pedemonte, qui tambe va haver de marxar precipitadament pero que seguéix deixant senyals de portar un vaixell molt rapid!

Sergi Bañon no va tenir el seu millor dia malgrat marcar un 2 a la setena prova i va finalitzar en vuitena posicio, al igual que l’Igancio Blanco que tampoc va estar fi amb el seu Cockatoo, per darrera van quedar Miquel Colomer que no va tenir sort amb el seu Ikon i Oriol Bosch que va participar amb un vaixell que no es el seu, fet que el va perjudicar.

A continuació trobareu algunes fotos de la 2ª prova de la Lliga de Promoció, celebrada al Port Fòrum el 14 de desembre de 2008.

 

ZONA DE CONTROL DELS PATRONS DE IOMCAT AL PORT FORUM

SORTIDA D'UNA DE LES PROVES DEL DIA

ABANS D'UNA SORTIDA, UNS ES CONCENTREN, FUMEN UN CIGARRET O SENCILLAMENT TRIMEN EL SEU VAIXELL. PERÒ TAMBÉ HI HA QUI S'ENAMORA I PETONEJA LA SEVA EMISORA... PER ALLÒ DE DONAR-LI ÀNIMS...

... I D'ALTRES EL CASTIGUEN SI ES PORTA MALAMENT RiureRiure


EN XAVI ESTÀ AGAFANT EL TRENQUILLO

I NACHO ESTÀ MILLORANT

EL VENT ERA INCONSTANT TANT EN DIRECCIÓ COM EN INTENSITAT, PERÒ DIVERTIT QUAN BUFAVA...

... ENCARA QUE POT SER QUE ALGÚ NO VEIES DIVERTIT COM DESARBOLA EL SEU VAIXELL


Apa, fins un altre.

Top