Port Forum, Barcelona. 11-01-2009.

El vent no ens ha recolzat per a res, inconstant, i complicat de component entre tramuntana i ponent. La navegació ha estat complicada, amb calmes i cops. Tot i això hem pogut fer 9 mànigues, amb tretze patrons i molta competitivitat.

La pressió s’ha notat força i la flota ha navegat molt junta, per la qual cosa hi ha hagut diverses situacions d’aglomeració a la boia de cenyida i l'offset. S’han resolt aquestes situacions amb múltiples protestes i amb un ambient tens, en el qual han sortit beneficiats només els que no s’han trobat a dintre.

Finalment s’ha imposat Juan Pedro Jiménez que amb perseverància i portant el reglament al límit ha aconseguit tres primers llocs, per davant de Joan Conesa, posant pressió fins al final i Joan Gelpí, amb els mateixos punts. El dia del seu aniversari ha navegat relaxat i molt regular.  En quart lloc Juanjo Pedemonte, que segueix amb gran regularitat amb el Topiko. Cinquè Oscar March, desencantat amb el dia i amb les maniobres que l’han perjudicat. Sisè Oriol Forn, que, com Hamlet, es mira el “Ketatrapu” (V6) i pensa en el seu Ikon, que ja tenia tant per la mà. Menció especial a Ernest Rodes “Wheels” que ha disfrutat com un nen  amb aquest vent boig i que no s’ha vist embolicat en massa follons. A mitja regata ja assaboria l’èxit amb la progressió 4rt, 3r, 2n,... la pròxima regata serà? ...aquest preuat primer.

Top