Sant Feliu de Guíxols, 28 i 29 de Març de 2009


Com cada any Sant Felíu de Guíxols ens ha rebut esplendidament en el seu “Trofeu Ganxó”, dos anys i ja és un clàssic al calendari.

El temps no va acompanyar, ja que la pluja va ser present de forma intermitent, però durant bona part de la regata, accentuant el fred i posant un punt més de duresa a la prova.


Tot i que fora bufava Tramuntana, altra cop en un camp a sotavent de la muntanya donava una gran inestabilitat de rumbs, cosa que va dificultar seriosament el balisament.


El Dissabte vam fer tentatives d'aparell 1, però amb les ratxes era prou difícil maniobrar, així que finalment es va imposar el 2 a tota la flota, encara que en determinades zones del camp hi havia calmes que demanaven tornar a posar l'1.


El Diumenge res no pressagiava que es pugués realitzar cap prova, ja que va començar el dia amb pluja i sense vent. Poc a poc va anar pujant i gràcies al vestit d'aigua es va poder completar la jornada, alternant aparell 1 i 2.


Es va completar la jornada amb un excel.lent aperitiu servit al club i entrega de trofeus.El resultat, després de 24 mànegues va ser:


1er. 169 On Cruiser.com Joan Gelpí 31 p

2n. 53 Oriol Forn 34 p

3r. 12 Joan Conesa 46 p
Top