(font: fcv.cat)

Aquest cap de setmana el GEN Roses ha acollit a una vintena de regatistes de radiocontrol.

El dissabte es va establir un recorregut tipus trapezi per afrontar aquest campionat. La Tramuntana, d’uns 20 nusos, feia dubtar als regatistes sobre si muntar aparell B o C ja que quedava clar que la vela més gran es quedaria a la caixa. Les dues primeres regates van marcar quin seria el tarannà del dia. Qui aconseguís acabar més regates i trenqués menys acabaria als llocs alts de la classificació.

Finalment, després de dotze regates, l'Oriol Forn, amb vuit primers, tancava el dia amb 10 punts d'avantatge sobre Oscar March i 19 sobre en Sergi Bañon.

La meteo anunciava un dia semblant per diumenge i així va ser. Al final va prevaldre el criteri de seguretat pels vaixells i pels balissadors i el Comitè de regates va donar per acabat el Campionat.

El pòdium va quedar de la següent manera: Oriol Forn campió de Catalunya, Oscar March sots-campió i Sergi Bañon com a tercer classificat. El Sr. Gerard Esteva , president de la Federació Catalana de Vela, va procedir a l'entrega de medalles als guanyadors i va felicitar als participants.

Adjuntem enllaç a les classificacions definitives.

Top