El passat 5 i 6 de setembre  varem  cel.lebrar la tercera edició del Trofeu Cunillera per classe IOM.

Enguany la cita ha reunit un total de 16 regatistes que van prendre la sortida en una regata que, com és habitual, obre la temporada després de l’aturada estiuenca.
En primer lloc la flota vol agraïr i felicitar a tot l’equip del Club de Vela Palamós per l’excel.lent acollida i per la magnifica feina realitzada. Un cop més ha estat un plaer per tota la flota!

IIItrofeu_Cunillera.jpg

  fotos: Toti / Joan Gelpí

Les dues jornades es presentaven amb unes condicions de vent de tramuntana, gregal, garbi que han posat a prova el “savoir faire” del comitè que va amarrar la Cunillera (ara ja la coneixem) al moll per facilitar la botadura dels nostres IOM.

Com cada any a Palamós hem vist novetats... enguany cal destacar el debut en regata oficial de la “Xiruca” d’en Joan Gelpí i també el nou V6 d’en Miquel Colomer que es va destapar amb molt bones mànigues de manera que va poder navegar a la part alta de la flota.
També ens hem de felicitar per la incorporació de Toni Espada que en la seva primera regata va donar tota la guerra que va poder... Benvingut a la flota Toni. També és destacable la presència de l’Antonio pare que sembla del tot decidit a escalar posicions dins el rànquing de la classe i ens promet continuïtat.
En Nacho i el Ignacio amb la seva participació de Diumenge o l’Oriol Bosch i en Jordi Oliveres Dissabte van ser la mostra de les ganes que hi havia de reprendre el circuit de regates.

Aprofitem per animar al Sr. “Wheels” que en la recta final de la seva recuperació va pujar a Palamós tot i que la seva electrònica no li va permetre acabar cap prova en condicions...(noi, sort que l’entrepà de fuet estava bò)

 
Pel que fa l’aspecte merament esportiu victòria contundent d’Oriol Forn s’ha imposat amb mà de ferro a la resta de regatistes amb una diferència de 25 punts respecte al segon classificat i després de 27 proves realitzades. La seva qualitat com a regatista li ha permès superar alguns incidents tècnics importants que van fer perillar la integritat del seu vaixell mentre en canvi els seus inmediats perseguidors no aconseguien (per un o altre motiu) mantenir la seva regularitat.

En segon lloc s’ha classificat en Joan Gelpi i a nomes 5 punts en Juanjo Pedemonte que esta agafant gustet a això del podi. Enhorabona a tots tres.

III_trofeu_Cunillera.jpg

La temporada torna a estar en marxa i comença amb el bon gust que ens ha tornat a deixar el Trofeu Cunillera. Esperem retrobar-nos el proper  any a Palamós.


Adjuntem enllaç a les classificacions definitives.

Top