Dissabte 7 de Novembre es va fer una exhibició-clinic al Fun beach del Saló Nàutic de Barcelona, destaca la visita del President de la FCV, Sr. Gerard Esteva.

clínic IOM al Saló Nàutic 2009

Com ja hem fet els últims anys, la nostra s'obre camí i es fa un forat dintre les classes més consolidades i es guanya el reconeixement de la més versàtil, més econòmica i amb un creixement més sostingut.

El President de la FCV va fer un forat a la seva agenda d'actes al Saló Nàutic per ser, un cop més, al costat dels regatistes IOM que participaven al Tast/Clinic de Classe IOM organitzat per l'Escola Catalana de Vela i que va tenir una gran acollida per part del públic.

Els afeccionats a la vela que es van interessar van poder provar algunes de les unitats IOM presents a la piscina interior, on gràcies als ventiladors es va gaudir d'una brisa lleugera però constant.

Durant la seva visita en Gerard va presentar-nos a la Làia Calls, la seva nova Cap de Gabinet i  ja vàrem aprofitar per concretar els preparatius per la cel.lebració de la propera Assemblea de la Classe IOM, que es celebrarà el 27 de Desembre al Port Fòrum i a la qual assistirà el President de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva.

Podeu veure fotos de l'acte al següent enllaç: http://www.videovela.com/sn2009 (Font: Oriol Forn).

Top