Port Forum, Diumenge 13/12/2009

La darrera prova de la Lliga de Promoció per clase IOM ha coincidit casualment  amb l‘ arribada del fred i també amb La Marató de TV3 que enguany havia programat diverses activitats a la zona.

La cita ha convocat 11 regatistes que  s’han trobat per disputar aquesta vuitena prova que tanca la classificació de la Lliga de Promoció. El full de classificacions, magnificament  treballat per en Sergi ha devetllat (puntual com sempre) que la Lliga finalment ha estat guanyada pel regatista del C.N. El Balís  Juan Pedro “Cuco” Gimenez,  qui ha combinat no només bons resultats sinó també una  gran regularitat  al llarg del que han estat un total de 8 proves i 80 regates disputades. Moltes Felicitats Cuco!

 Al podi d’aquesta Lliga  acompanyen al Cuco, en Joan Conesa del C.N. L’Escala classificat en segona posició i nomes a 4 punts del primer i en tercer lloc  Joan Gelpi del C.N. El Balís.

Cal destacar el detall d’en Gerard Esteva, President de la nostra Federació, que veient el fred que patiem  s’ha acostat a la nostra zona de control amb una jerra de caldet ben calent a la mà que ha repartit per tothom, ha estat agradable poder compartir-lo i la veritat és que ens  ha rebifat el cos … Moltes gracies “Presi”

Pel que fa a l’aspecte merament esportiu la prova ha estat molt disputada amb un camp de regates difícil per les condicions que planteja el vent de terra amb molts roles i de poca intensitat que ha fet complicada finalitzar i mantener les posicions.

Aixi doncs Cuco, s’ha endut la victòria en aquesta darrera  Prova parcial amb un tercer lloc com a pitjor resultat, seguit per Oriol Forn i en tercer lloc Oscar March. Només 10 punts han separat en  Sergi Bañon quart, Nacho Moya i Ernest Rodas. Destaquem també el primer lloc a la prova nº 11 aconseguit per l’Antonio Espada pilotant el Ikon que habitualment fa servir el seu fill Toni. Enhorabona Antonio.

Ara que tanquem la temporada i l’any és el moment també, d’agraïr la tasca de la nostra jutjessa, la Magalí Colomer que regata a regata demostra el seu compromís amb la nostra classe i la seva predisposició a fer-nos millorar en el coneixement del RRV.

Top