Amb motiu de la designació del Club de Vela Badalona com a seu del Campionat de Catalunya 2010, el darrer entrenament oficial de la classe es traslladava al port de Badalona, per tenir un primer contacte amb aquest nou spot, a fi de testejar el camp i la resta de qüestions organitzatives.

entrenament al port de Badalona

Fotos: Albert Cunill

Tot i el fred 9 patrons acudien a la cita amb les seves embarcacions, capitanejats per l'entrenador nacional català de la classe. També la representació local hi feia acte de presència, de la mà del president, el comodor, i el director esportiu del Club de Vela Badalona, així com de la directora de gestió portuària de Marina de Badalona S.A.

El dia ha estat presidit per un sol radiant acompanyat d'un vent força variable, que ha començat de NW a primera hora, per passar a W cap a migdia, amb una pausa d'encalmada a l'hora de dinar, després de la qual ha entrat un SW, per acabar altre cop al NW. Gràcies a aquests canvis s'ha pogut comprovar que tant el camp de regata com la ubicació de la zona de control funcionen correctament en totes les direccions de vent.