Club Nàutic l'Escala

Dissabte, sota un sol que semblava ple agost començava la prova amb la reunió de patrons, que decidia no repetir el camp de l’any passat sobre les pedres i provar de navegar dins el port des del pantalà "I", la regata es presentava interessant ja que malgrat algunes absències com la del subcampió de Catalunya i la d’altres habituals, hi havia novetats en la flota, en Joan Gelpí estrenava un nou bulb revolucionari, i l’Oscar rescatava de l’armari el Ghost. algunes avaries de bon mati van impedir veure l’V7 de l’Antonio, la jornada prometia.

Les proves començaven amb un vent molt ratxejat i “rolon” però que permetia a l’organització liderada pel Jordi Puig, muntar un camp molt tècnic i selectiu.

Quan pujava la ratxa estàvem gairebé al límit de l’aparell A, tothom va mantenir les veles grosses fins al final quan desprès de girar a Sud, el vent va pujar una mica mes i el Toni i l’Uri van decidir posar el B per les dues ultimes proves, el que es va demostrar encertat. Respecte als resultats vam veure com l’Oscar ressorgit de les seves cendres i amb un somriure que feia dies que no veiem, impedia a l’Uri fer un ple al 12, per darrera les regates eren molt variades i les posicions s’anaven alternant de prova en prova, al final L’Oscar segon i el Juanjo tercer.

Diumenge començava malament, pluja, absoluta calma va fer muntar a tothom vestit amb paravents i barret, desprès d’una petita espera, cervesa inclosa, va entrar un vent fluix però molt mes constant que dissabte i vam repetir situació. Nomes va donar temps de fer sis proves ja que teniem hora limit, les victories van estar repartides dos per l’Uri, dos per l’Oscar i dos pel Marc.

Darrera dels tres de davant la resta combinavem proves bones amb resultats mes discrets, vam poder veure l’Antonio lluitant pel tercer o el Miquel passant primer la boia de cenyida i lluitant la següent popa com un campio. Al final l’Oriol va fer bo el seu avantatge, i va signar una actuacio aclaparadora amb el seu V7-Wheels , 18 punts per 15 proves. Segon l’Oscar que va demostrar que li havia anat molt be la sortida de l’armari del Ghost. Tercer el Marc que portava per primer cop un A.K.Porni a les posicions de podi.

Per acabar d’arrodonir una organització gairebé perfecta, el Club Nàutic L’Escala ens va oferir una aperitiu que va tancar l’entrega de premis.

 

CLASSIFICACIÓ DEFINITIVA

Top