Després d’uns mesos d’inactivitat per la gran majoria de la flota, arribàvem a la 4ª edició del Trofeu Cunillera amb ganes de treure els vaixells a l’aigua.

IV Trofeu Cunillera

 

Dissabte va començar amb un esmorzar de la flota al bar del CN (anècdotes apart amb els entrepans) que va acabar convertint-se en una reunió, on es varen tractar diversos temes i on l’Oscar va fer la presentació en societat de l’Enric Busquets, que es reincorpora a la flota. En acabar vem anar cap el pantalà des d’on fariem la regata.

 

Un cop muntat el camp de regates i amb un vent prou interesant van començar les proves i es va confirmar que el calor d’aquest estiu no ha afectat a les prestacions de l’V7 de l’Uri (i tampoc l’ha fet creixer), que va dominar pràcticament la majoria de proves celebrades dissabte, amb el permís de Joan Gelpí, que al final de la jornada va acabar d’afinar el Pikanto. La sorpresa la va donar la Margarita, que en la seva primera regata oficial com a participant va tenir una actuació molt destacada amb el Ikon. A la tarda el Juanjo va trencar la botavara del floc en un incident i va sumar una quantitat de punts que li van passar factura a la classificació final. Pel que fa a la resta de la flota mes o menys el de sempre.

Diumenge començava amb una calma total, gens de vent, i amb un sol de justicia sobre els caps. Quan va entrar una lleugera brisa es va muntar el camp i vam surtir a l’aigua amb una tercera plaça per decidir (per absencia de l’Uri) a la que aspiràven el Sergi (4t dissabte) i amb el Toni i la Margarita darrera seu. Al poc de començar la Margarita es va haver de retirar per problemes tècnics, i la classificació es va anar apretant per darrera. El Kiku venia amb una marxa mes posada, igual que el Juanjo, i tots dos van fer una gran segona jornada. En general diumenge va ser un dia on les coses estàven mes apretades, i tant el Miquel com el Pau, l’Antonio i el Jordi Cargol van tenir bones actuacions, destacant el gran segon lloc del Jordi a la prova 17.

Finalment la jornada va acabar amb Joan Gelpí, Cuco i Toni al podi i un excelent berenar que ens van preparar a les oficines del club nàutic i amb un públic excel.lent (familia del Miquel).

Agrair al C.V. Palamós la seva rebuda, com es habitual i al la col.laboració de la Perfumeria Pallí.

 

Top