Després de la assamblea  anual de iom.cat, començava el trofeu Nadal 2010, aixó si, no sense incidents... En Juanjo es puja a la Neumàtica (en aquest cas podríem dir Zodiac per que si que ho es...) per muntar el camp de regates (un del temes parlats a la assamblea, que els participants s'impliquin més en la tasca de muntar i desmuntar el camp de regates, carregar i descarregar les balises, la neumàtica, etc..) peró la sorpresa va ser quan una vegada desamarrat veu que el motor esta "clavat" i no hi ha manera d'engegar-lo... com pot arriba a la rampa de vela lleugera i l'ajudem. Intentem arrancarlo i no hi ha manera, solució: anem a buscar l'altre motor (que feia mes d'un any que no engegàvem) i tampoc arrenca (després de canviar-li la bujia, mullar-la amb benzina, desmuntar el filtre d'aire, mirar fins on arriba la benzina, etc.. Solució: portar la Zodiac per terra (amb remolc) i amb un rem improvisat el nostre secretari Oscar monta el camp de regates (sense ser pilota diré que te molt mèrit perque ho va fer a la primera, sense res de vent (ell ja sabía que pujaria un garbí de 300º :-) ).

 

També va tindre problemes en Nacho amb el seu rmg... malauradament no va poder arreglar-ho i només va fer alguna prova quan li van deixar algún barco...

 

Finalment tot muntat peró només falta una cosa... el vent! Esperem un estona i com teniem uns convidats "de luxe"  la Elisabet Llargués actual Campiona del Mon de la classe Europa i la seva parella David i el seu pare Miquel, i en Josep Presta, un navegant professional que ha adquirit recentment un barco de la nostra flota, l'Oscar i alguns de nosaltres els hi mostravem com son els barcos de la clase.

Com el vent no puja, es decideix fer el pica-pica (ja clàssic del trofeu Nadal) abans de la regata, i com no podia ser d'altra manera a la poca estona de començar puja el vent!.

Perfecte!, es comencen les proves, La Elisabeth navega amb el barco de l'Oscar i comença a fer-se amb el barco. En Kiku, que te un molt bon día acaba tercer la primera prova i en Ernest 4, en Juanjo que va tindre un día molt irregular (aixó es paga...) va fer 2º a la primera prova.

A la segona prova l'uri li deixa el barco a l'Oscar i es marca un 2on seguit d'en Wheels (màquina wheels per alguns) que últimament esta arrassant... i tercera la Margarita! (quina progressió, porta quatre dies amb el barco i ja esta donant guerra a les primeres posicions!).

Després  a la 3º prova, ja teniem a la Elisabet i la seva parella David a l'aigua regatejant! penso que van disfrutar molt perque fins que no es va espatllar el 53 van regatejar el 3 (anaven canviant).

Finalment es van fer 9 proves! guanyant en Kiku (ho va fer francament bé i molt regular, amb 3 primers!) segón l'Ernest  (amb 2 primers i a només 1 punt d'en Kiku!) i tercer en Juanjo (amb un primer peró que si hagués estat més regular no hagués donat aquests 3-4 puntets als guanyadors..). Quart en Pau Manich! molt bé Pau (un altre, que porta molt poc temps amb nosaltres, i ja es va marcar un primer i comença a donar guerra!). 5ª la Margarita! la nostra juri que va escalfant motors... 6e en Francesc Tortras que també es va marcar un primer! 7ª l'Elisabeth, que a la última prova va fer un 5é, no esta gents malament per ser el primer día que agafa un barco de radi control!, 8é en Pau Tineo que per temes laborals no ha pogut vindre molts dies i com ell mateix em va comentar s'havia "rovellat" una mica... esperem que aviat pugui tornar amb la freqüència que ho feia, i per últim en Miguel Cayuela que amb el "super" V7 ja es va marcar dos tercers!!! ara "només" li falta regularitat i ja en tenim un altre per les posicions de podi!

 

Moltes felicitats a tots i Bon Nadal!

Top