Segona jornada de la Lliga de promoció el passat diumenge  6 de febrer en aigües del Fòrum de Barcelona.

Les condicions meteorològiques van ser les del típic diumenge d'hivern amb sol, bona temperatura i sobretot, unes condicions de vent de garbí de entre 3 i 6 nusos.

El camp de regates preparat cap al garbí amb les balises a distancia de Campionat del Mon faran les regates mes llargues i mes estressants pels regatistes que hauran de lluitar fins l arribada.

Es van realizar un total de 12 proves i en aquesta ocasió en el podi vem tenir com a tercer classificat l Ernest Rodas amb 27 punts, segond Juanjo Pedemonte amb 21 punts i primer Oscar March amb 17 punts.

La jornada s inicia amb alguns problemes en algunes unitats que malhauradament fan que l Esteve Ferrés, en el seu bateig a la flota IOMCAT no pugui estrenar se.

Lluita aferrissada a les sortides i a les primeres boies provoquen que la flota arribi molt junta i la lluita per pasar sigui ferrotge! …pero sempre amb FairPlay.

La propera prova arribarem al equador del trofeu i será el proper  13 de març també en aigües del Fòrum.

La flota vol agraïr especialmente al Jordi Cargol i a l empresa “La Fleca” de Palamós  per els magnífics Taps de sucre i també de xocolata que ens van oferir.

No en va quedar ni un!

us adjuntem el link amb la seva pagina web www.lafleca.com/

Top