Dissabte 12 de febrer es va celebrar la quarta edició del Trofeu Ganxó en aigües del Club nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Una any mes el club va acollir a la flota iomcat amb una participació de 13 regatistes que van completar al llarg de la jornada 17 regates.

L'Agustí juntament amb en Lluís i en Lucas van preparar i van tenir cura del camp de regates i del comitè i com de costum tot va estar a un nivell molt alt.

La jornada va començar amb un esmorzar cortesia del club i tot seguit l'equip del club així com els regatistes es van desplaçar cap a la zona de regates que ens esperava amb un vent de garbí des de primera hora fet que va permetre començar puntualment les proves pocs minuts desprès del migdia i fins a les 17h quan es va donar la darrera sortida.

El vent va començar amb uns 3-4 nusos i va anar pujant fins els 8-10 nusos; alguns regatistes van muntar aparell 2 al final de la jornada mentre que d'altres seguien amb l'aparell 1.

Fins a 6 regatistes van aconseguir guanyar una prova fet que evidencia la igualtat i el creixent augment del nivell de la flota.

Finalment va ser Joan Gelpí encara amb el seva Xiruca qui es va emportar el primer lloc amb 30 punts. Segon va ser Juanjo Pedemonte amb 7 punts més, i Ernest Rodas tercer a nomes un punt del segon. Nomes 8 punts entre els primers després de 17 regates.

L'any vinent tornarem a St Feliu per seguir amb la bona sintonia que ens dóna el club.

Top