FCV logo blau fons blanc

ORIOL FORN GUANYA AMB EL SEU NOU A.K.PORNI

L’actual Campió de la Lliga del Mediterrani 2011, Oriol Forn del C.V.Badalona, va ser el guanyador del I Trofeu Marina Port Premiá, celebrat el dia 31 de març amb unes condicions de vent quasi inexistents.

Un total de 17 patrons es van inscriure a la prova, encara que es va notar l’absència d’alguns habituals com els Bonifacio (pare i fill), J.M.Sánchez (Iono) y Enric Busquets, entre d’altres. Tot i aixó el nivell de participació continua sent alt des que va començar la temporada. A destacar la reaparició dins de la flota IOMCAT DE Juan Pedro Giménez (Cuco), que amb els seu Pikanto i veles propies va donar molta guerra i tot i la seva inactivitat el cinquè lloc final demostra que no ha perdut el “feeling” que es necessita per treure el màxim rendiment d’un IOM.

La jornada es va celebrar amb una intensa calor i amb unes condicions de vent molt difícils per tots, començant pel comitè de regata capitanejat per Xavier Rabadà. La suau brisa del E-NE que en cap regata va superar els 2-3 nusos d’intensitat i els nombrosos forats de vent en el camp de regates van fer anar de corcoll tots els participants. Tot i això va tenir mèrit fer un total de nou proves el que va permetre descartar un resultat per la puntuació final de la sèrie.

En quant a material van navegar 3 unitats A.K.Porni (Oriol Forn, Esteve Farrés y Ernest Rodas), 3 V7 (Oscar March, Antonio Espada, Toni Espada), 3 Pikanto (Kiku Roura, Juan Pedro Giménez y Jordi Cargol), 2 V6 (Miguel Angel Roselló y Miquel Colomer), 2 Ikon (Margarita Colomer y Francesc Tortras), 1 Lintel (Joan Gelpí), 1 Widget (Xabier Hernández) i 1 Ericca (Pau Manich). En veles hi va haver molta varietat, encara que van predominar les Brad Gibson i les noves Wheels que van portar Oriol Forn, Oscar March, Miguel Angel Roselló, Xabier Hernández, Esteve Ferres y Ernest Rodas.

El   Trofeu Marina Port Premià se’l va endur Oriol Forn i es la primera que aconsegueix des que va  optar per navegar amb el nou A.K.Porni amb veles Wheels-Quantum. Es tracta de la primera victoria absoluta d’aquets nous materials al circuit catalá de la clase IOM.  Segon classificat, a tres punts del guanyador, va quedar Joan Gelpí, que al febrer es va imposar al Trofeu Ganxó de Sant Feliu de Guixols. Tots dos patrons van guanyar quatre regates, mentre que Oscar March va assolir la restant. També va haver molta lluita pel tercer graó de podi, entre Kiku Roura i Oscar March, que es va decantar  per dos punts de marge a favor del patró de Vilassar de Mar. Finalment, la jornada va concloure a les instalacions del C.N.Premià amb un pica-pica i l’entrega de trofeus.

Top