P1040584

8 de juliol de 2012, instl·lacions del “Canal Olímpic de Castelldefels”, un dia enubolat, peró amb el vent de llevant que prometía…

Trobada al bar, per el necessitat café… i ens posem al día de les novetats, a part d’estudiar el camp de regates i pendre les corresponents decisions.

Un cop seleccionat el camp, a muntar-lo!!! Primer el camp, buscar el material, posar el motor, buscar rems, que al final serien decisius…

El camp s’ha muntat a la zona d’entrenaments, donat que amb el vent actual era la millor opció.

Tot llest i preparat, vaixells a l’aigua!!!

Ja amb la primera prova s’han vist els A.k. Porni Evo 2 amb molta velocitat.

La primera màniga se la adjudica l’Eduard senior, que ha demostrat una grata adaptació i progressió que fa por!!! I que després a repetit tres cops més!,

També ha destact l’Ernest, que amb el seu A.k. Porni Evo2 sempre ha estat al cap damunt donant molta guerra!!!

S’ha vist una nova unitat reincorporada a la flota en mans d’en Jordi Cargol, el pikanto de Marco Matic!!!

L’Eduard Junior també s’ha adaptat molt bé al camp i no ha deixat les coses fàcils al seu progenitor!!!

També s’ha de destacar a l’Enric, amb un primer lloc assolit a la flota, amb les seves veles noves, las croatas 3DL, que han donat molt a parlar.

L’Esteve a navegat menys de l’esperat, ja que el seu barco ha estat patronejat per diversos patrons d’altres classes per provar l’IOM (lluís Corbella, Marc Arús, Oscar Ramón,…) i he de dir que tots ells s’han sorprés molt gratament!. Tinc la sensació que aviat ens acompanyarà algún dells.

Un cop finalitzades les 11 proves, amb vents rolons de llevant, molt divertit per qui remonta i fotut per qui perd posicions, el guanyador absolut del I Trofeu Gin-Tonic ha estat per Eduard Bonifacio (senior), seguit de l’Ernest Rodas i l’Eduard Bonifacio (junior).

Un cop recollit el camp, a rems, ja que el motor s’ha espatllat deixant de funcionar les marxes, s’ha fet el repart de premis i el sorteig!!!

El guanyador s’ha endut una ampolla de ginebra amb el seu vas corresponent, el segón classificat s’ha endut una funda per l’orça de drassanes Wheels i el tercer una funda de timó, ademés, a en Jordi Cargol li ha tocat el sorteig! Amb una ampolla de ginebra amb el seu vas.

Felicito als participants i guanyadors.

Tot aixó acompanyat amb cervesa fresca i un pinxo de truita en una tarda molt agradable.

En resum, hem passat un día d’estiu navegant amb IOM, en unes instal·lacions idíliques i amb uns grans companys de fatigues, que més es pot demanar?

Fins l’any que vé!!!

Top