Dissabte 22 de septembre s’ha celebrat la 5ª prova de Promoció, a les instal·lacions del Canal Olimpic de Castelldefels. Válid per el Ranking de la Lliga IOM.CAT.

En aquesta Cinquera cita s’hi van presentar 17 embarcacions, després de les vacances estivals. 

video

Una vegada tot llest el vent de llevant, fa que tot el muntatge s’hagui de canviar d’ubicació. Una vegada fet el trasllat a la zona i després de la reunió de patrons, dirigida per el nou jutge Joan Planes, començem amb les regates de classificació (Grup A i B).

 

Una vegada refets el grup A i B, es comencen a veure que la lluita será molt apretada entre Joan Gelpí, Oscar March, Juanjo Pedemonte i Oriol Forn. Que es van repartint les victories (no hi ha ningú que tingui més de tres victories parcials, amb que vol dir que la flota s’esta igualant molt) i les posicions privilegiades. Encara que cal destacar que el Toni Espada es un dels quatre que va aconseguir una victoria parcial.

 

En un camp complicat, degut a les moltes oscil·lacions del vent i l'alt nivell de la flota, on en pocs metres hi tenim més de deu barcos, aixó fa estar amb màxima concentració per a tot els regatistes on una mala maniobra té un alt preu en posicions.

 

Degut a la baixa de Eduard Bonifacio Junior amb el seu Ghost, la flota decideix que a partir de la Cinquera prova, les regates es farán amb una sola flota.

 

Després de 9 proves, en Juanjo aconsegueix una meritoria victoria amb el seu Topiko, devant de Joan Gelpí y el seu MMX, que encara que molt regular li va faltar en aquesta ocasió un major nombre de victories, la tercera posición va ser per Oscar March que va demostrar estar molt en forma amb el seu V-7. Fora del podi es va quedar l’Oriol Forn molt irregular, amb el seu A.K. Porni.

 

També va destacar L’Ernest Rodas, que va anar a més, conseguint dues terceres posicions a les dues ultimes proves amb el seu A.K. Porni.

 

Destacar amb molta alegria dues noves incorporacions a la flota, la de la Ariandna Pons i el seu Vektor i la del Miquel Àngel Fernandez i el seu V-7.

 

També volem agrair a la Pati Pedemonte el dedicar-nos el seu día per filmar-nos les proves.

 

Destacar que la flota té una gran salut i que la propera cita es el día 7 d’octubre al Canal Olímpic de Castelldefels per la Prova de Promoció 6.

 

Us hi esperem!!!!

Top