IMG 1990“Uri, ratllant l’exel·lència”

El diumengue 8 d’ octubre s’ha celebrat el I Trofeu Andorra Vela Club, coincidint amb 6ª prova de Promoció, a les instal·lacions del Canal Olimpic de Castelldefels i válid per el Ranking de la Lliga IOM.CAT.

Amb una gran inscripción de 22 participants vinguts d’Andorra, del Port de Segur de Calafell i del Iom.cat. 

 

Una vegada tots el vaixells montats, es procedéis al control de pes de tots el participants, sota el control del comité format per en Joan Planes i Fabian Cianfagna. En la reunió de patrons s’informa dels grups inicials i del format de competició.

 

La regata comença amb un retràs de 30 min degut a que el vent s’ha estabilitzat a les 13h amb les previsións que s’havien anunciat. Es comança amb la flota de classificació B i A. On d’aquest grups els 4 primers de cada grup es clasifiquen al grup A i la resta al grup B.

 

A partir d’aquest moment queden configurats el grup B amb 14 embarcacions i el grup A amb 12 embarcacions on sempre promocionen 4.

 

Destacar que els incidents s’han reduit de forma important, gràcies al millor coneixement del reglament i la bona feina dels comités.

En aquest trofeu hem vist com l’Uri, ha estat molt a prop de l’exel·lència, on el seu descart ha estat degut a una avería, que ha tingut d’abandonar. Impressionant!!!

 

Per darrera seu, un gran Miquel Àngel, un regular Juanjo i un lluitador Esteve, que entre ells hi ha hagut una diferencia d’un sol punt!!!

 

Avui hem gaudit d’una nova unitat a la flota, un Britpop, de la mà d’en Cuco, que ha aconseguit una victoria parcial!!! I la Cinquera posición final.

 

També hem vist que la flota va pujant el nivell a una velocitat Iomica, amb una gran igualtat i es un plaer tenir a la Magalí regatejant!!! Espero que duri!!!

 

Per part a les noves incorporacions cal destacar als nous regatistas del Port Segur de Calafell Lluis Aparicio i Juan Tutusaus, que s’ha vist que en poc temps ens donarán una sorpresa i els regatistas andorrans Oscar Ramon, Marc Ramon i acompanyants que han deixat un bones sensacions i ben segur que en poc temps s’incorporaràn a aquesta classe.

 

Destacar que el nivell s’està equilibrant molt i destacar com a exemple molt satisfactori, en una prova 12 embarcacions estaven en un espai de 5 metres, espectacular!!!!

 

Al repartiment de premis es va realitzat amb tots els regatistas ja que l’organització tenía obsequis per a tots els participants.

 

Trofeu I social – (Andorra):

 

Oscar Ramon que també s’emportà una funda de quilla Wheels.

 

Trofeu I femina

 

Magalí Colomer que també s’emportà una funda de quilla Wheels.

 

3º classificat. 

 

Juanjo Pedemonte que també s’emportà un floc Wheels i una samarreta del club.

 

2º classificat

 

Miquel Àngel Rosselló que també s’emporta un floc Wheels i una samarreta del club.

 

1º classificat

 

Oriol Forn que també s’emportà una funda de vaixell IOM i una samarreta del club.

 

Cal esementar la bona salud de la classe i preveure un gran futur ja que el bon ambient i la gran competivitat ens fan molt forts.

 

Amb aquest éxit per part de tots, regatistas, comités, el Andorra Club Vela i el suport del Canal Olimpic de Castelldefels podem dir que aquest trofeu sigui uns dels fixes del calendari 2013 i en el futur.

 

Agraïr al Andorra Vela Club i al seu president per l’organització del I Trofeu Andorra Vela Club i sobretot a tot els que hi van participar tant a l’aigua com a terra. Perque tots son importants.

Top