TROFEU NADAL 2012:

 

pict0050

 

L’ultima regata de l’any 2012 s’ha celebrat a les aigues del Club Nàutic Garraf, aquest trofeu ha sigut l’estrena de la classe a aquest nou club que tant esta apostant molt per a la classe.

pict0021 

En aquesta regata s’ha estrenat les noves subcategories i aixo ha fet que cadascú tingui diferents objectius i esperem que això vagui a favor de la classe i en un futur tinguem una classe amb molta afluencia.

 

Amb una inscripció de 18 barcos, i amb un camp de regates just per a tants barcos a l’hora, es decideix fer la regata amb flotes, per evitar incidents.

 

Per aprofitar tot l’espai del camp de regates, el comité decideix fer un recorregut de triangle olimpic, novetat al 2012.

 

El comité comença les proves a les 11:45h, deprés de fer les explicacions pertinents a la reunió de patrons.

pict0004 pict0005

Ja desde el principi la lluita per les primeres posicions es perfilen entre Oscar March i el seu V-7, Juanjo Pedemonte i el seu Topiko i l’Oriol Forn amb la seva nova adquisició, un Widget!!!. I seguit d’en Cuco i el seu Britpop.

pict0020 

Després de un grup de unitats d’en Edurar Bonifacio amb el seu A.K. Porni, la Magali i el seu Ikon i el Kiku i el seu Pikanto.

 

La revelació d’aquesta regata ha sigut el en Miguel Fernandez i el seu V-7, que ha sigut el guanyador de la categoría Platino.

 

Destacar també l’evolució de la Magali, que esta fent unes grans regates, la reincorporació de l’Ari amb el seu Vektor i la presencia d’en Miguel Pablo amb el seu V-7.

 

La nota negativa de la regata ha estat les baixes per fiabilitat d’en Xavi Hernandez amb el seu Widget i d’en Pere Andreu Ubach i el seu nou Pikanto. I la poca fiabilitat degut a la sal del l’Esteve, cal millorar….

 

Ara toca desar el material, per deixar lloc als turrons i les neules……

 

Els guanyadors son:

 

CATEGORIA PLATINO:

1º Classificat – Miguel Fernandez.

2º Classificat – Ariadna Pons.

3º Classificat – Miguel Pablo

 

pict0033

 

CATEGORIA OR:

1º Classificat – Eduard Bonifacio.

2º Classificat – Magali Colomer.

3º Classificat – Jordi Cargol.

 

pict0040

 

CATEGORIA PLATA:

1º Classificat – Oscar March.

2º Classificat – Juanjo Pedemonte.

3º Classificat – Oriol Forn.

 

pict0047

 

BON NADAL A TOTS!!!

 

I UN FELIZ IOM-ANY 2013

Top