EL TRIANGLE MÀGIC DEL GARRAF

 

 El dissabte 11 de maig, s’ha celebrat al Triangle Màgic del Club Nàutic Garraf, el I Trofeu Falconera de la clase IOM segona prova de l’any de nivel 2 de la Federació Catalana de Vela.

El Club Nàutic Garraf ha estat un gran club que ha realitzat una aposta molt forta per aquesta sensacional classe internacional, on les embarcacions fan de totes les proves un magnific espectacle. I on aquest any la Regata més important será la Copa d’Espanya del proper més de Juny.

 cuco   place

 

 

Amb un fàntastic día primaveral amb un sol radiant, el club ens acull aprofitant una gran activitat, entre elles, una mostra de modelisme naval.

En aquesta segona prova de l’any s’hi van inscriure 20 barcos amb absencies destacades com l’Oriol Forn, la Magali, en Toni Espada, l’Oscar March, Joan Gelpí, Jordi Cargol, Nacho Moya i d’altres. Pero amb l’incorporació a la flota d’Alfred Tholen amb un Vektor i Alfonso Clavero amb un AK Porni.

També destacar la consolidació a la flota d’en Pere Andreu, millorant a cada regata.

Amb un vent de sur suau establert, es monten el barcos amb l’aparell 1 i amb un recorregut de Triangle Olímpic, aprofitant tot l’espai posible al Triangle Màgic, degut a la nombrosa flota, cal fer dues flotes.

 

race1  race2

En aquesta Regata es va estrenar com a comité de regates en Marcos Rodenas, que no tenía experiencia en aquesta clase!!! Pero cal dir que ha desenvolupat una bona feina!!!

Començen les proves amb molta lluita i competivitat entre tots els participants es començen a distanciar els favorits en una lluita entre el Cuco, Juanjo, Kiku i Eduard Bonifacio.

 

race3  race4

 

A un gran ritme de regates el trofeu es desenvolupa amb molta soltura i cap a les 14h de la tarda el Club ens ofereix un Pica-pica de truita de patates i uns musclos espectaculars, acompanyats de beguda i com a postre un gelat.

I encara queden ganes de fer un descans i fer el pica-pica, les regates no s’aturen!!!

I amb un gran ritme la flota navega fins a les 18h, hora límit del Trofeu, encara que hi havia ganes de fer-ne més, encara que cal destacar que s’han realitzat 22 proves, que han sigut 11 regates!!!!

 

race5  race6

 

Destacar la gran evolució dels regatistes de Calafell, de la bonissima adaptació dels regatistes de Sitges i de la gran constància de Miquel Colomer amb el seu V-6, cada vegada més amunt!!!!

També vull recalcar la participación de Tony Colom (President del C.N. Garraf), a la seva estrena a la clase!!!

 

presi

 

Una vegada tot recollit, arriba l’hora de conèixer les notes del día:

El guanyador absolut del I Trofeu Falconera ha estat en Juan P. Gimenez “Cuco”, amb el seu Britpop ja molt evolucionat, que ha realitzat una gran regata, amb molta regularitat.

Seguit de Juanjo Pedemonte y el seu Topiko que s’ha quedat a menys d’un punt del guanyador i en tercera posición ha estat Kiku Roura y el seu Pikanto.

En la categoría Plati, el guanyador ha estat Alfonso Clavero amb un A.K. Porni, seguit d’en Miquel Colomer amb el seu V-6, i en tercera posición per en Miguel Pablo i el seu V-7.

 

trofplati

 

En la categoriá Or el guanyador ha estat en Juanjo Pedemonte i el seu Topiko, seguit per en Kiku Roure i el seu Pikanto i en tercera posicio en Pere Andreu Ubach amb el seu Pikanto “amanecer”.

 

trofor

 

En la categoría Plata la victoria ha estat per en Juan P. Gimenez i el seu Britpop, seguit d’Esteve Ferres i el seu Lintel MMX i en tercera posición ha estat per Eduard Bonifacio i el seu A.K. Porni Evo 2.

 

trofplata

 

Felicitar a tots per la participació, per el fair play i el bon comportament mariner.

Des de la IOM.CAT volem agraïr tota l’aposta que ha fet i farà el C.N. Garraf en la nostra estimada classe.

 

flota

Top