“Meteo de tardor al Canal”

 

ttard4 

 

El trofeu tardor s’ha realizat en tres jornades al Canal Olímpic de Catalunya (26 d’octubre, 16 i 30 de novembre).

 

El primer dia vam tenir unes condicions de vent de llevant, molt variable i es va navegar a la localització habitual, on el muntatge del camp va ser prou complicat.

En aquesta jornada es van presentar 20 barcos. I on l’Oscar March i el seu nou Goth evo 3 van començar a marcar territori, amb una gran navegació! Però la gran revelació va ser l’Antonio Espada i el seu Lintel 2 que va fer un gran dia en unes condicions gens fàcils per a la seva embarcació. I on el van seguir l’Eduard Bonifacio i el seu A.K. Porni.

  

El segon dia les condicions van ser de Llevantada, acompanyada amb forta pluja, encara que el vent no va ser el previst la pluja no va parar de caure.

Degut a la pluja, els patrons assistents es va reduir de manera considerable i finalment van assistir 24 barcos, amb la visita dels germans Stadel amb els Fraktals.

Degut a un accident el nou Goth Evo 3 de la Magali, no va poder ni sortir a l’aigua, ja que va ser xafat per una caixa de veles. Esperem que estigui a l’aigua el més aviat millor. (Ànims Magali).

Destacar la presencia de Emilio González, amb el seu Goth Evo 3, que va fer molts kilòmetres per a poder estar amb nosaltres. (Gracies Emilio!!! – eres grande)

 

També destacar la presentació en societat de la nova unitat de Drassanes Wheels, el nou MX-14, que té molt bona pinta (felicitats Wheels).

 

Una vegada a l’aigua amb la presencia de Oriol Forn i el seu Widget i en Cuco amb el seu Britpop, van ser qui van marcar la pauta, seguit de l’Oscar i l’Esteve amb el A.K. Porni prestat.

La pluja va produir moltes baixes en els transmissors i va deslluir el final de la regata, però tot i això destacar la gran empenta de la flota, inclòs en les situacions més adverses.

 

A la tercera jornada amb la presencia de 23 barcos, es el pitjor dels tres díes, degut a la previsió del vent (més ben dit a l’absència del mateix), es va intentar per activa i per passiva, però la sort no acompanya!! Només es va poder fer una prova de la B…

 

ttard3

 

Una vegada intentat i quan ja faltaven 10 minuts per l’hora límit, va sortir el vent i entre que s’havia de moure tot el camp, ja no donava temps a fer res. Dia perdut (això també es la vela).

 

Finalment la regata va ser per l’Oscar March i el seu Goth Evo 3, seguit per l’Antonio Espada i el seu Lintel 2 i a 0,25 punts l’Esteve Ferres i l’A.K. Porni. Felicitats a tots.

 

ttard2

 

En el sub-grup de Plata la victòria ha estat per l’Oscar March, seguit per l’Eduard Bonifacio i per el Miquel A. Rossello i on han perdut la categoria Ernest Rodes, Ramon Soler i Eduard Bonifacio Junior.

 

En el subt-grup d’Or la victòria ha estat per l’Esteve Ferres, seguit del David Marginet i en Miquel Colomer i on han perdut la categoria la Magalí Colomer, en Jordi Gelaberto i l’Alfred Tholen.

 

En el sub-grup Platí la victòria ha estat Antonio Espada, seguit per Miguel Pablo i l’Enric Busquets.

 

 

On ja en la propera regata ja tindrem les noves nomenclatures de grup, tal i com va decidir l’Assemblea. (Or, Plata i Bronze).

 

ttard5

 

El que vull destacar es la gran participació aconseguida en aquesta regata, gracies a tots els IOM.CAT.