I TROFEU BISC (Regata Nivell 2)

El 2014 comença amb una nova regata en un nou emplaçament, al BISC (Barcelona Internacional Sailing Center), a la bocana del Port Forum. Aprofitant la celebració de la Nit de la Vela de la FCV on s'homenetjaven als campions de Catalunya de totes les classes.

El día començava gris i amb un meteo gens bona per al nou emplaçament. Pero per sort, cap meteo va encertar i amb un vent ideal de Sur. On els 19 dels 20 inscrits s'hi van presentar, on després d'un esmorzar a les noves instalacions, era l'hora de que els IOMS eren els veritables protagonistes.

TB1  TB7

 El comité decideix montar un camp de regates amb 5 boies, situat paralel al moll (perfecte). I amb una sola flota s'inicien les proves.

Ja desde el principi el Topiko del Juanjo, el AK Porni de l'Eduard i el Goth Evo 3 de la Magali, juntament amb el Britpop de l'Emilio marcavan la pauta. I amb el Vektor Evo 2 de l'Uri sorprenent a propis i estranys de la seva bona adaptació, fins que la seva quilla va dir prou. I on el comité, després de l'incident li va permetre el canvi de barco.

TB4 TB5 TB6

S'ha de destacar el bon nivell de la flota i destacar la bona adaptació del Nacho amb el seu V-7 i del Pere Andreu Ubach amb el prestat A.K. Porni que van aconseguir victories parcials. I el bon nivell del Miquel Colomer amb el seu V-6 i el retorn d'en Toti a la flota amb el seu nou Goth Evo 3.

També vull destacar l'aplicació del sistema croata, en el tema d'arbitratge, que va fer que la flota es posses a to.

Després de 15 proves realitzades en 4 hores amb un descans per fer un petit `apet, servit per el BISC on acollien l'equip Suiss, Alemany i Holandés. Que ens van venir a veure les interessants evolucions dels IOM en plena batalla.

 TB17 TB19 

Una vegada finalitzades les proves, el guanyador va ser L'Oriol Forn amb el Vektor Evo 2 i el Widget, on va demostrar que esta un esgaló per sobre de la resta, seguit de l'Eduard Bonifacio i el seu A.K. Porni i en tercera posició va ser en Juanjo amb el seu Topiko.

Pero el que s'ha de sentir com a guanyadors, es tota la flota IOM.CAT, que ha trobat un magnific nou emplaçament a Barcelona, que segurament serà aprofitat en el futur.

TB22 TB21 


Video amb càmera onboard, gentilesa de iono

La propera regata el proper día 8 al Canal Olimpic amb el 2 acte del TROFEU HIVERN

Top