GRAN!!!, CLUB NÀUTIC SANT FELIU 

 

IMG 4597

 

El dissabte 22 de febrer es va celebrar a les aigües de Sant Feliu de Guíxols el VII Trofeu Ganxó 2014,segona prova de l’any de nivell 2 per a la Federació Catalana de Vela.

Per aquesta cita,  s’hi van inscriure 16 barcos amb absències destacades com en Jordi Cargol (seleccionat per el 2.4 a València), Ernest Rodes, Kiku Roura i d’altres.

Sant Feliu ens va rebre amb un temps esplèndid, típic de finals d’hivern.

L’organització establerta al moll del barcos grans, al costat de la bocana del port, va procedir a l’inici de la competició, però degut a la falta d’intensitat del vent. La sortida de la primera prova es va retradar una mica, fins a les 12:20h.

ganxó 002

ganxó 003

Ja des de bon començament la lluità per el podi va estar entre Oriol Forn i el seu Widget, Oscar March i el seu Goth Evo 3 i en Jordi Gelabertó i el seu Goth Evo 3, que desde el principi la diferencia era mínima.

L’alt nivell demostrat per l’Oscar i el seu Goth Evo 3, ens han deixat ben estorats, i segur que en breu obtindrà una victoria important, segueix així.

La regata va ser tan igualada en totes les posicions que fins a vuit regatistes diferents han guanyat alguna prova, a més a més en moltes proves era molt difícil poder torbar vent lliure, això denota la pujada de nivell de la flota.

Cal denotar que no hi va haver grans incidents i el comportament de tots va ser esplèndid.

ganxó 01

Destacar l’esforç dels nostres amics de Calafell i de la seva magnifica evolució en el seu nivell, sempre donant molta guerra.

I l’evolució d’en Nacho Moya y el seu V-7, que quan esta a l’aigua es fa denotar amb molt bones actuacions.

Destacar la molt bona feina realitzada per al comitè, dirigit per el Fabian Cianfagna, en Quito i en Xavi, que han sàpigut portar una regata plàcida.

Una vegada finalitzada la regata el Club Nàutic Sant Feliu ens ha brindat, a la Terrassa del club,  una calçotada de germanor fantàstica (cuinada entre en Tutu i en Juanjo).

I finalment s’ha realitzat l’entrega de premis;

En la categoria Bronce el guanyador ha estat Jordi Gelaberto (3 classificat de la general) amb el seu Goth Evo 3,  seguit de Nacho Moya i el seu V-7 i en tercera posició per en Pau Manich i  el seu Errica.

IMG 4604

En la categoria Plata el guanyador ha estat en Eduard Bonifacio Jr. i el Ghost, seguit per Antonio Espada i el seu  Lintel i en tercera posició en Pere Andreu Ubach i el seu Pikanto “amanecer”.

IMG 4596

La victòria absoluta ha estat per Oriol Forn i el seu Widget, seguit per Oscar March i el seu Goth Evo 3 i en tercera posició ha estat per Jordi Gelaberto i el seu Goth Evo 3.

Oriol Forn 01

Des de la IOM.CAT volem agrair tota la dedicació realitzada per el Club Nàutic Sant Feliu per la gran regata organitzada i ja estem treballant per la VIII edició.