SCV 3

 

El passat dia 17 de maig es va celebrar a les aigues del Port de Cambrils, la Setmana Catalana de Vela, de nivell 2 i puntuable per al Trofeu Primavera.

Organitzada per el CN Cambrils, la Setmana Catalana, aquesta emblemàtica regata del Calendari Català, on es  una regats competitiva-festiva, on es vol commemorar l’esperit i els valors de l’esport de la vela.

Va ser la tornada de una regata a les terres de Tarragona, després de molts anys d’absència, cosa que fa IOM.CAT tingui presencia en aquestes terres.

En aquesta ocasió van ser-hi presents 14 IOMs, amb dues novetats importants, el nou Britpop d’en Miquel Colomer i el nou regatista benjamí Victor Roura, que s’estrenava amb un nou barco.

SCV 6

El camp de regates va estar situat a la zona de barlovento (bocana-benzinera). I es va muntar un recorregut barlovent-sotavent amb una bona zona de control.

SCV 4 SCV 5

Després de la obligada reunió de patrons, es va donar inici a les proves amb una sola flota, on des de el principi es va poder veure que amb el vent de sud, el camp de regates es feia molt complicat, amb roles constants i zones amb diferents pressió, on els regatistes se les veien per no caure en les diferents trampes.

Des de l’inicí el grup cap davanter format per Oriol Forn amb el seu nou IOM MX-14, Oscar March i el seu Goth i Eduard Bonifació eren qui marcaven el ritme i on aquest últim se’n portava 6 victòries parcials.

Just al darrera i amb molta força estaven en Ramón Soler, que a l’espera del nou IOM, treia molt rendiment del Widget i seguit molt a prop d’en Pere Andreu Ubach amb el Pikanto.

Les altres dues victòries parcials van ser per en Kiku Roura i en Jordi Cargol amb els seus Pikantos.

Destacar l’estrena del nou Britpop d’en Miquel Colomer, que encara que no es va reflectir a la classificació va millorar força.

SCV 1

I com no destacar la primera regata d’en Victor Roura, que ja només amb 7 anys, mostra grans dots per aquesta activitat.

SCV 10 

SCV 9

La regata va finalitzar a les 16h, després de 13 proves, on va donar pas a l’entrega de trofeus i a una macarronada fantàstica oferta per el CN Cambrils.

 SCV 16 SCV 15 SCV 14

SCV 13 SCV 12

Destacar el gran acolliment per part del club i esperem poder tornar l’any vinent, per poder gaudir de unes bones condicions a mar i a terra.

Fins l’any vinent!!!

 

Top