El final d’un any extraordinari

 

 

 

El Trofeu Tardor ha estat la cloenda d’un gran any per als IOM.CAT, i s’ha demostrat amb la participació que hi hagut entre els tres díes de regata.

 

 

El primer día va coincidir amb el Trofeu Saló Nàutic de Barcelona, a les agües del Maremàgnum, on la participació no va ser tant alta, degut a la complicació organitzativa. Aquest primer día destacar que la lluita forta entre el Ramón Soler amb el Xarda i en Miquel Colomer amb el Britpop, on les diferencies van ser mínimes. I destacar la participació de una unitat OPEN RC, que va estar molt ben acompanyada pe el seu equip.

 

 

 

En aquesta primera jornada destacar les baixes de varis regatistes com l’Ernest i el seu MX-14 que a causa de un incident va perdre la quilla, l’Esteve va tenir problemes amb el servo de veles amb el seu nou Britpop i l’Eduard va retirar per varis incidents.

 

El segon día es va celebrar al Canal i en aquesta jornada van assistir 27 vaixells, tot un èxit (el canal enganxa). Però aquesta vegada el vent no va fer acte de presència i en tota la jornada només es van poder realitzar 1 prova i mitjà. Destacar nous patrons com en Lluis Blanchar i en Dani Cavanilles. Després de molt esperar es va realitzar l’Assemblea de la classe amb varies novetats.

 


 

El tercer i últim acte, també al Canal van fer acte de presència 23 vaixells. I es va prosseguir les proves, amb un vent de Nord, es van poder realitzar 6 regates complertes (12 mànigues). On l’Oriol, amb el MX-14, va recuperar les victòries amb molta autoritat. Destacar dues noves unitats que es van estrenar, dos MX-14 de l’Eduard i l’Ernest. Tot i això el Trofeu Tardor el va guanyar en Ramon Soler i el seu Xarda, en segona posició i molt regular en Juanjo amb el seu rapidíssim Topiko i en tercera posició final en Juan Tutusaus amb el Xarda.

 


 

Cal destacar que un total de 31 Iom han fet alguna prova en aquesta regata i cada cop en som més. Tenim una gran flota i això es tradueix en molt barcos en les nostres regates.

 

 

 

A partir d’ara les categories canvien amb les noves promocions, en Juan Tutusaus, l’Esteve Ferres i en Nacho Moya promocionen a OR, Miguel Pablo, Eduard Bonifacio Jr. I Xavi Hernández promocionen a PLATA

 

 

La propera regata la IV Christmas Race al CN Garraf amb el dinar de Nadal de la flota.

Top