El passat 28 de febrer es va celebrar la VIII edició del Trofeu Ganxó, organitzat per el CN Sant Feliu de Guixols amb la participació de 15 embarcacions iomcats. Aquesta devallada de participació ha estat conseqüència de la grip, que ha fet que mes de 7 embarcacions no puguessin assistir.

Malgrat tot això la representació va ser de molta qualitat, a més d'una nova incorporació del Enrich Enrique, que s'estrenava amb el seu nou barco AK Porni.

 

El día va començar amb un vent de nord que estava amaïnant, després de bufar amb molta força durant la setmana. A mesura que el día avançava i amb el sol calentant cada vegada més, el vent rolava a la dreta. Cosa que va complicar la posició del camp de regates a l'organització fins que a les 12:50, es va estabilitzar.

 

Una vegada feta la reunió de patrons, dirigida per el Manel Pedreira, i el vent centrat, van donar inici a les proves.

Va començar la flota amb molta força i on el Britpop de l'Esteve va començar amb molta força i on els Xardas es van adaptar molt bè a les condicions.

A partir de alehores el Mx-14 de l'Eduard i el Linetl 2 del Ramón, van fer que les seves embarcacions estiguessin sempre en posicions de podi i on la Fusta, aquest cop a mans del Juanjo, donava molta guerra.

Les proves anaven caient i on la igualtat era màxima. Tots el barcos seguian en cursa, cosa que que la fiabilitat sigui màxima a la flota.

El novell Enrich amb el seu AK va demostrar molt bones maneres, i en un prova va aconseguir un segon lloc.

En Totti, amn el Goth Evo 3, després de més d'un any va tornar a estar entre els millors, fent prevaldre la seva qualitat.

 

CLASSIFICACIÓ GENERAL

 

Una vegada finalitzada la regata, el Club ens va oferir una barbacoa, en un emplaçament fantàstic i seguidament es va realitzar l'entrega de premis on els galardonats van ser:

 

 

CATEGORIA BRONZE:

1º Enrich Enrique - AK Porni

2º Xavi Hernandez - Xarda

3º Lluis Aparicio - Pikanto

 

CATEGORIA PLATA:

1º Alfred Tholen - Xarda

2º Jordi Gelaberto - Goth Evo 3

3º James Campbell - Pikanto

 

CATEGORIA OR:

1º Eduard Bonifacio - MX-14 (Guanyador Absolut)

2º Esteve Ferres - Britpop

3º Ramon Soler - Lintel 2

 

 

El Club i la regata van demostrar estar a una gran alçada organitzativa i en un dels millors camps de regata, pero la nota mes trista es la menor participació, degut a les baixes d'ultima hora. Pero des de el Club i la Secretaria de classe volen reforçar els vincles amb el gran club i es molt possible tenir una segona regata a Sant Feliu.

Gracies i fins aviat.

Top