I Trofeu PORT DE BARA (COSTA DAURADA)

rd1   rd2

El I trofeu Port de Barà, es el primer en aquesta fantàstica localització, un port amb molts llocs on navegar, cosa molt bona per als IOM. Degut a la distància, només 19 unitats van poder asistir. Amb una estrena com el LLuis Mejias i un visitiant com el David Peña.

El día, es va aixecar una mica tapat, i amb un vent suau de component sud, que va fer que el camp de regates es situes entre els dos primers molls del port i amb una diagonal potent es va col·locar el recorregut.

rd8

 La regata va començar amb una gran lluita entre 3 armadors amb una velocitat molt igualada, Erich Zobel amb el seu MX-16, Ramon Soler amb el Lintel 2 i Esteve Ferres amb el Britpop.

Encara que els MX-14 d'Ernest Rodas i Eduard Bonifacio (próxim representant Iom.cat al Mundial de San Francisco), no es quedaven gens enrrere, i van donar molta guerra.

Cal destacar que el día coincidia amb l'Aniversari del Juanjo i es va auto-regalar una victoria parcial amb la Fusta.

rd3

Cal destacar, en aquesta regata, el retorn del Pau Manich amb un nou barco el Ghot Evo 3, i on ha aconseguit la fiabilitat que necesitava i s'ha imposat a la categoria Bronze. Felicitats!!!!

Destacar l'evolució d'en Juan Tutusaus amb el seu Xarda, on en aquesta regata ha fet grans proves i en breu estará molt amunt.

rd4

La auto-gestió segueix funcionant molt bè, i a partir d'ara si hi ha qualssevol pujada de tensió, es parara la regata per baixar el souffle....

rd6

El vent va anar baixant i rolant, i es va decidir finalitzar la regata quan això va afectar a la flota.

El repartiment de premis (preciosos trofeus, repliques de l'arc de triomf, fets per el Juan Tutusaus), va tancar la regata.

rd5

Top