III TROFEU FALCONERA 2015

La tercera edició del Trofeu Falconera s'ha realitzat el passat 6 de setembre al CN Garraf, en la celebració del seu 50 aniversari, amb una participació de 23 embarcacions a la zona d'aigües del Triangle Màgic.

El día ja preveia que el vent no s'estavliría fins passat al migdia, i aquesta es va cumplir, cosa que la competició no es va iniciar fins pocs minuts després de les 13h.

Les regates es van iniciar amb dues flotes de entre 14 i 12 unitats, ja que el camp de regates es un pèl just per una sola flota.

Cal destacar el retorn a la flota d'en Joan Gelpí amb el seu Xarda de quilla curta i l'estrena del Jordi Martorell amb el seu nou MX-14 que vingut del Mircro Màgic, s'adaptat de maravella. També comentar l'estrena dels Britpops del Juanjo i Enrique a Catalunya.

Ja centrats en la competició, el retorn d'en Joan Gelpí va anar de menys a més i es va imposar de manera justa a una flota que no ho va posar gens fàcil, i es denota amb la poca diferència de punts entre tots el participants.

L'Oriol amb el seu MX-14 amb noves modificacions, va estar molt bè, com en ell es habitual, incluïnt fent sortides de Mach Race. L'Esteve va estar allà, pero va pagar molt car les moltes errades en forma de penalitzacions.

També destacar la gran lluita entre l'Eduard Bonifació, Erich Zobel i Ramón Soler, que va estar molt intenssa fins a l'ultima prova.

Al grup Plata, destacar la victòria de Enrique Cornejo amb el seu Britpop, i la segona posició d'en Juan Tutusaus amb el seu Xarda i la tercera posició d'en Miquel Colomer i el seu Britpop.

Al grup Bronze destacar la victòria del Miki Àngel Ortizamb el seu Xarda, seguit del novell Jordi Martorell amb el seu MX-14 i la tercera posició del ben tornat Jordi Cargol amb el seu Pikanto.

Video de una de les regates de la Flota A, amb una espectacular arribada....

https://www.youtube.com/watch?v=t8tXrwoVeXE

 Aquesta regata, era el segon día del Trofeu Estiu, que concluirà el pròper día 20 de setembre al II Trofeu Synera al CN Arenys.

CLASSIFICACIÓ TROFEU FALCONERA 2015

Top