II TROFEU SYNERA

El passat diumenge es va celebrar el II Trofeu SYNERA, una regata que en la seva primera edició, es va tenir que anul·lar per la falta de vent. En aquesta segona edició 23 vaixells es donaven cita en aquesta nova reestrena.

El día començava amb unes condicions estiuenques, típiques del maresme, i fins a les 12:30 no va començar a aparèixer el ventet de marinada.

En aquest dia a la flota s’hi presentava nou barco, el F-10 Arosa, el nou projecte Low Cost de Drassanes Wheels, esperem que tingui molta sort.

tfsy4

El sistema HMS no permet que les flotes no superin els 21 vaixells, però la flota va voler fer una sola flota, per fer mes proves, davant de la poca intensitat del vent.

I amb aquesta decisió, van iniciar-se la competició amb un camp una mica inestable on les posicions canviaven molt, segons la banda del camp on es navegava. On les primeres victòries van ser per l’Eduard i el seu MX-14 i l’Esteve i el seu Britpop.

Amb l’arribada d’un nou vaixell, es va decidir que es feien dues flotes, ja que el pas de boia a mitjà flota era complexa....

tfsy3

I en aquestes, les errades es pagaven molt car i on nous regatistes es feien amb les victòries com en Jimy Campbell i el seu Pikanto i on també s’estrenava el Enrique Cornejo i el seu Britpop.

Les següents victòries van ser per al Pere Andreu i el seu Pikanto i en Ramón Soler i el seu Kantun SMX.

Amb el que això va demostrar que la flota estava molt igualada i la classificació va estar molt ajustada....la victòria final va ser per un sol punt.

tfsy5

Destacar el final de regata del Xavi Hernández i el seu Xarda, on va fer dues regates memorables a la flota A. El retorn de la Magali Colomer i el seu Goth Evo 3 de forma molt imponent.

En la categoria BRONZE el guanyador ha estat en Jordi Cargol i el seu Pikanto, seguit del Xavier Hernàndez i el seu Xarda i en tercera posició en Jordi Martorell amb el seu MX-14.

En la categoria PLATA,  el guanyador ha estat en Jimy Campbell i el seu Pikanto (segon classificat absolut), seguit d’Enrique Cornejo i el seu Britpop i en tercera posició i empatada a punts amb el segon, la Magali i el seu Goth Evo 3.

La victòria absoluta ha esta per Esteve Ferres i el seu Rose Britpop, el que menys ha fallat, seguit per Eduard Bonifacio i el seu MX-14 i en tercera posició en Ramon Soler i el seu Kantun SMX.

Agraïr al Club Nàutic Arenys per posar tots els medis per a que tot fos un èxit i segur que hi estarem l’any vinent.

CLASSIFICACIÓ II TROFEU SYNERA 2015

tfsy6

Top