Aquest diumenge 25 d’Octubre, gairebé 20 vaixells de la classe I.O.M. (classe internacional un metre) van participar a la X edició de la Tramuntana Cup, tancant la mediterranean Masters week que s'ha celebrat entre el 4 i el 25 d'octubre d'aquest 2015 a la ciutat empordanesa de Roses.

La competició va comptar amb la participació de diferents patrons catalans en una majoria, però també hi van participar patrons francesos i de Melilla.

Amb un vent de Tramuntana, molt apropiat per aquesta desena edició de la competició, es van poder celebrar 10 regates molt emocionants. On tots els participants van gaudir de la seva estada a Roses i del fantàstic muntatge del GEN de Roses, posant tot i més.

Hi va haver un total de 17 participants que va oferir un grat espectacle que es podia veure des de terra, al costat de les instal·lacions del GEN Roses. Alguns dels patrons van tenir mala sort i problemes tècnics, com va ser la Mari Menguiano que un problema elèctric la va deixar sense opcions tot el dia, però això són coses normals de la posta a punt del material de navegació.

El domini abassegador de Laurent Bourriquel amb el seu Britpop, que no va donar cap opció a la resta de participants es va emportar la victòria absoluta.

L’Eduard Bonifacio amb el seu MX-14, va estar a un gran nivell i es va fer amb la segona posició, amb una gran lluita amb l’Esteve Ferres i el seu Britpop que va patir un problema en una regata i va acabar amb reparacions d’urgència per seguir en la competició.

En la categoria de Plata, la victòria va ser per el Miquel Colomer i el seu Britpop, seguit del Frances Gerard Rotteé i del Jordi Martorell i el seu MX.14.

En la categoria de Bronze la victòria va ser per el francès Didier Villanueva, un regatista sord-mut que fa mans i mànigues per seguir el ritme de la flota, en segona posició va ser en Pau Manich amb el seu Goth Evo 3 i que va tenir el seu moment de gloria, liderant una regata amb molta decisió. I en tercera posició va estar en Luc Beckers.

Cal destacar el gran esforç fet per el Emilio Gonzalez, que va fer una “sube baja” des de Màlaga a Roses per participar-hi, amb això demostra lo molt que li agrada el camp de regates de Roses.

CLASSIFICACIÓ GENERAL X TRAMUNTANA CUP

Per l’any vinent hem de fer-la encara mes grossa!!!!

Top