Desprès de varis anys d’absència al calendari de IOM.CAT, el Trofeu Cunillera ha pogut ser recuperat amb la sisena edició, gracies a l’esforç del Club Vela Palamós i al Club Nàutic Costa Brava.

Amb gran puntualitat, el registre dels participants ha estat realitzat a les oficines del Club Vela i sense perdre gaire temps, s’ha fet el trasllat al camp de regates.

tc1 tc2

L’alta pressió que ha manat aquest dies al Mediterrani ha afectat molt al trofeo, i desprès d’una hora d’espera ha aparegut un suau vent de llevant que com tenia masses obstacles arribava massa inestable.

A les 12:30h es va iniciar la primera prova amb 12 vaixells a la línea de sortida. I a partir de la tercera prova el vent va anar augmentant d’intensitat fins als 7 Knts oferint un camp bastant estable i equilibrat.

El Comitè amb molt bona diligència, dirigit per el Carles Palomares, ha estat en tot moment molt atent als roles i les intensitats del vent en unes condicions molt complicades.

tc5

Una darrera l’altre, les proves es feien amb ordre i pocs conflictes, fins a 10 proves realitzades, Oscar March amb el seu nou MX-16 ha marcat el ritme a la segona part del trofeu, seguit per el Ramon Soler i el seu Kantun SMX i molt a prop Juanjo Pedemonte i el seu Britpop. I on un combatiu Jordi Cargol i al seu Pikanto croata i molt bon coneixedor del camp palamosí.

tc3 tc7

Una vegada el vent definitivament va desaparèixer, ens va visitar una espessa boira. Cosa que va obligar al Comitè anular la regata a les 16h.

Al acabar l’entrega de premis, que cal destacar l’encert en el trofeus, els clubs van oferir un pica-pica fantàstic dels productes de la terra a tots els participants.

tc4 tc6

 CLASSIFICACIÓ FINAL