IICIR 0

El 21 i 22 de Maig, organitzat per el Club Nàutic Garraf, al Port Fòrum de Barcelona, la II CATALONIA IOM RACE, vàlid com a Campionat de Catalunya d’  IOM i Trofeu Ibèric.

En aquesta segona edició hi han participat 32 embarcacions de tres comunitats diferents (País Basc, Illes Balears i Catalunya)

IICIR 1 IICIR 2

 

En aquesta ocasió es van poder fer 21 proves entre els dos dies (un total de 41 mànigues). Un rècord de navegació amb dues flotes i on el vent de Garbí ha respectat a la flota. Amb una intensitat d’entre 16 i 20 nusos, els regatistes han fet tot el Campionat amb l’aparell 2, encara que algun participant va poder fer-ho amb l’aparell més gran, amb poc èxit.

IICIR 3 IICIR 4

El dissabte va començar amb el registre de participants, control de pesatge i recollida de samarretes (amb dedicatòria molt especial per al desaparegut recentment XAVI HERNANDEZ) i com gran homenatge el seu vaixell hi va participar a les mans de l’Esteve Ferres.

IICIR 9

Després de la obligada reunió de patrons, va començar la regata, dirigida per el Pax Quiñonero i el Sergi Alvarez, sota la supervisió del Secretari de la Classe.

IICIR 5  IICIR 8

Ja des de bon començament el grup de favorits, van marcar la pauta, amb una gran lluita entre Eduard Bonifacio, Ramon Goñi, Xabi Zatarain i Per Krabe. Però elV9 del Eduard Bonifacio, del Club Nàutic el Balis, no va deixar opcions a la resta i es va convertir en el nou Campió de Catalunya d’IOM. I on el podi català va ser acompanyat per al Ramón Soler del C.R. Calafell i per l’Erich Zobel del Club Nàutic Castelldefels.

IICIR 13 IICIR 14 IICIR 12

En la categoria de Plata, el Jordi Martorell C.R. Icarus va navegar molt fiablement tot el campionat i el van acompanyar el Miquel Colomer del C. N. Garraf i el Joan Tutusaus del C.R. Calafell.

IICIR 11

En la categoria de Bronze el guanyador va estar el Pol Vía de R.C.N. Port Pollença, que la fiabilitat i la seva adaptació a la classe, esta sent molt bona, el va seguir al podi el Lluis Aparició del C.R. Calafell i el Lluis Mejías del C.R. Icarus.

IICIR 10

En aquesta regata s’estrenaven 2 unitats noves de AQUA, del Erich Zobel i del Miquel A. Ortiz.I un FR11 a mans de Oriol Forn.

IICIR 7

Destacar que els Sponsor de la regata DRASSANES WHEELS, va fer un sorteig de veles, després de l’entrega de trofeus, tot amenitzat per un pica-pica.

Es va realitzar un homenatge al nostre membre IOM.CAT Xabi Zaratain, per el seu compromís amb la flota catalana. I on de nou va mostrar el seu fair-play, per regalar a la Mari el seu premi del sorteig.

Han estat dos jornades impressionats d’IOM, on s’ha gaudit de les regates, el gran ambient i la boníssima predisposició de tots, en la gran festa anual de IOM.CAT.

IICIR 6

Ja treballem per la III edició.

Top