El passat dissabte 10 de setembre es va celebrar al CN Garraf (Triangle Màgic), el IV Trofeu Falconera que enguany s'ha convertit en Memorial Xavi Hernàndez.

TF1

El Xavi cada dia que passava amb els IOM, volia que fós un día entre companys d'afició i per això la competició va passar a un segon pla.

TF2

 Un total de 23 embarcacions es van presentar al Triangle Màgic, 3 dels quals s'estrenaven a la classe, en Carles Codina, Xavi Ventura i el flamant guanyador de la Red Bull Trophy de Catamarans.

Destacar el nou IOM de Fusta d'en Santi Julian, Alternative, fet per ell mateix que dona més d'un ensurt a la flota.

TF3

La regata va començar a les 12:30 una vegada el tèrmic va fer acte de presència i la flota dividida en 2 flotes van començar les mànigues.

On el Ramon i el seu Lintel 2 van començar a dominar les mànigues i on Oriol Forn i el seu FR11, en Jordi Martorell i el seu ràpidissim Britpop seguien enganxats.

TF5

Per darrera la flota molt junta, anaven lluitant posició a posició i els canvis de classificació eren constants.

Destacar la tornada del Nacho i el seu V-7 i la Mari amb el seu Vector, que després de molt de temps tornaven amb la flota.

Amb les condicions de poc vent els Pikantos s'han adaptat molt be al camp de regates i el Kiku i el Pere Andreu no deixaven escapar les seves oportunitats i els Vintags donaven molta guerra.

TF7

I un gran combatiu Ernest demostrava que el MX-16 funciona de meravella en aquestes condicions i no deixava el cap de cursa.

En aquesta regata es va poder veure, el grandíssim ambient entre la família IOM i la imatges demostra que entre tots, van fer arribar el vaixell del Nacho fins a terra, Una senyal d'amor.

TF6

Desprès de 10 regates (20 mànigues), la flota va fer una regata d'eliminació en record del 152... per fer un fi de festa.

La Classificació de Vintage va ser Per:

3º Lluis Mejias i el seu Woostem, 2º Lluis Aparicio i el seu Pikanto 1º Kiku Roura i el seu Pikanto.

La Classificació Bronze va ser per:

3º Santi Julian i el seu Alternative, 2º Lluis Aparicio i el seu Pikanto i 1º Manuel de Palma i el seu AQUA, recent estrenat.

La Classificació Plata va ser per:

3º Miki Ortiz i el seu AQUA, 2º Kiku Roura i el seu Pikanto i 1º Ernest Rodas i el seu MX-16

La Classificació OR va ser:

3º Esteve Ferres i el seu AQUA, 2º Oriol Forn i el seu FR-11 i 1º Jordi Martorell i el seu Britpop i guanyador Absolut.

CLASSIFICACIÓ GENERAL

Top