El dissabte al C.N. Garraf, club que mes dóna suport a la classe IOM a Catalunya,  es va celebrar el dia del IOM.CAT. Aquesta jornada festiva va començar a les 9:30h amb la celebració de la Assemblea Ordinària de l’IOM.CAT, on es va presentar la Memòria esportiva i els comptes de l’Associació, on les cosses van be amb aires d’un bon futur, amb la recuperació del Canal Olímpic i tenint Cubelles sense Cable Ski. I on el Centre de Tecnificació de Cubelles, funciona fantàsticament be.

CR1

Una vegada finalitzada l’Assemblea, la flota es va traslladar al Triangle Màgic, on aquesta vegada i amb el Llevant ja establert la zona de Control es va posar al Oest del mateix, i on es va fer un recorregut diferent degut a la força del vent i el poc espai de sortida. La flota va muntar el Aparell 2 i les flotes es van fer mes petites per adequar-les a l’espai. Finalment van ser 24 unitats les que van poder participar. On s’estrenaven 2 vaixells nous, els AQUA del Alfred Tholen i del Esteve Ferres, també el Toni Pozo va venir a presentar el seu nou sindicat amb el seu MK2 de fusta. I va ser el retorn de l’Enric Busquets i del Alfonso Clavero a les regates, ben retornats.

 

CR2 CR6

 Es van poder fer 7 regates amb 2 flotes, es a dir 14 mànigues.  La regata va estar dirigida per el Paco Llobet i l’Eduard Bonifacio, on el Fair Play va estar a l’ordre del dia i on un munt d’espectadors del Club van presencia un espectacle fantàstic de Vela. I fins i tot l’equip de competició d’Optimist va poder aprofitar l’entrenament per fer una classe teòrica admirant els IOM.

CR3 CR4 CR5

En l’aspecte esportiu el guanyador absolut i del Grup Or va estar l’Alfred Tholen i el seu nou AQUA, seguit del Jordi Martorell i el seu BRITPOP, que se li dona de meravella el triangle Màgic i en tercera posició va ser per l’Erich Zobel i el seu AQUA. El la categoria de Plata el guanyador va ser el Roy Thompson, seguit del Joan Tutusaus i el Kiku Roura tots amb XARDA. En la categoria de Bronze el guanyador va ser en Miquel Colomer amb el seu BRITPOP, seguit d’en Pau Manich amb el seu Ghot Evo 3 i en tercera posició d’en Lluis Aparicio amb el seu nou XARDA

CR11 CR10 CR9

En la categoria VINTAGE, el guanyadors van ser en Pau Manich amb el Ghoth Evo 3, en Santi Julian amb l’Aternative i en tercera posició el Pere Andreu Ubach amb el Pikanto.

CR8

Desprès de la regata, la flota va anar al dinar de Nadal de l’IOM.CAT, on vam poder degustar una típica sopa Nadalenca, seguit de una carn nadalenca i unes postres de torró. Tot amenitzat per un bon vi i la grata companyia dels companys.

Al finalitzar l’àpat, vam començar amb l’entrega de premis amb la companyia del Comodor del Club Nàutic Garraf, el Sr. Rafa Morón i el vicepresident el Sr. Roca, on van començar amb els Trofeus de la VI CHRISTMAS RACE 2017. Seguidament es van repartir els Trofeus Anual i les Mencions espacials.

CR7 CR7 BIS

El Rànquing 2016 ha estat per al Ramon Soler, seguit per l’Esteve Ferres a 1,5 punts i en tercera posició ha estat el Jordi Martorell, tots ells han estat obsequiats amb un joc de veles per DRASSANES WHEELS.

CR12

El premis especials van ser per l’Oriol Forn, el nostre president i millor regatista de IOM.CAT i millor company, que ha estat obsequiat amb una fantàstica jaqueta. El premi a la revelació de l’any ha estat per al Jordi Martorell, el premi a la regularitat ha estat per al Ramón Soler i el premi al FAIR PLAY ha estat per al Nacho Moya.

CR13

CR14 CR15 CR16

El C.V.R. Calafell ha premiat al MIQUEL COLOMER, com a membre guanyador del 2016.

CR17

I per finalitzar l’acte, l’Associació ha sortejat una premis de DRASSANES WHEELS, per als presents al dinar.

Donar les gracies a tots els qui feu possible tot això i desitjar-vos a tots unes molt bones festes i una bona entrada d’any 2017, on ens espera un gran any iomistic..........

 

MOLT BONES FESTES I IOMIÇ 2017!!.

Top