Trofeu Ganxó, Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols,  10 de febrer de 2018

Quin plaer tornar a Sant Feliu de Guíxols!

Com es habitual des de fa 11 edicions un campionat sensacional a tots els nivells, vent, camp de regates i el club que ens tracte mes que bé

13 regatistes es van trobar amb companyia del regatista d’origen Argenti Gabriel Le Duc amb una tramuntana que d’ inici marcava mes de 20 nusos  van permetre de fer 12 proves de molt bon nivell.

DSC00032        DSC00237

El vent va anar pujant fins a màxims de una mica mes de 40nusos amb estampes a l’aigua espectaculars que no van impedir regatejar sempre amb l’aparell petit, tot i que alguns companys van navegar amb el aparell B que els deixava  sense maniobra amb les fortes ratxes de vent.
Escenes de planejades en plena cenyida superant les onades una darrera l altre sense problema al crit de: fumeeeque!
Algun problema de material amb escotes i algun estrip a les majors però la pitjor part va ser pel company Manuel De Palma que va veure com perdia la seva quilla deixant el seu IOM flotant mig bolcat.

DSC00031     DSC00188
Per acabar el campionat ens van preparar una taula al Tinglado del Club per fer un dinar/berenar i posterior entrega de premis.

Oscar March va saber llegir els continus roles i canvis d’intensitat i es va imposar amb autoritat en una regata molt tècnica i divertida.  

El segon i tercer lloc va estar molt disputat fins al final quedant  Ramon Soler i Jordi Martorell per aquest ordre amb una mínima diferència de  2 punts.

3er Jordi Martorell, Club Marítim Cubelles

2n Ramon Soler, Club Marítim Cubelles

1er Oscar March, Club Nàutic Lloret  de Mar

IMG 20180210 WA0056  IMG 20180210 WA0024

  Enllaç: Galeria de fotos       Enllaç: Video al Youtube

 

Top