Benicarlo 14/15 de març

Joan Gelpi, Miquel Colomer, Juanjo Pedemonte, Oriol Forn i Oscar March van ser els regatistes Catalans que van participar al campionat Valencia a la Vila de Benicarlo.

Primera jornada

La primera jornada de regates va transcorrer amb un lleu vent de component sud que mai va superar els 4 nusos de vent, entre les instalacions del club nautic, el passeig maritim i el moll de pescadors. Un amplíssim camp de regates acollia a 24 regatistes repartits en 2 flotes amb 14 unitats a l aigua.

El sorteig va fer que a la regata preliminar Joan Gelpi i Oscar March es classifiquessin per la flota A. Juanjo Pedemonte es quedava a les portes mentres que Oriol Forn amb problemes amb el seu vaixell no podia classificar entre els 5 primers aixi com en Miquel Colomer.

4 proves la jornada inicial i en Joan Gelpi va ser l unic que es va mantenir a la flota A amb regularitat, mantenint se comodament a la part mitja de la flota.
En Juanjo va  aconseguir pujar a la flota A pero no va poder mantenir se.
La resta amb diversos problemes que van impedir fer millores regates com per exemple al Oriol o abordatges a la balissa de barlovent, com va succeir amb l Oscar, van fer miques les aspiracions d'ascens. Mentres, en Miquel afilava l'estratègia a les seves sortides i passes de boia i sense dubte es va notar.

La jornada va acabar amb l Oscar classificant-se a la darrera prova de la flota B en primer lloc i l'Oriol quedant-se a les portes de la flota A.
La darrera maniga de la Flota A va ser anulada per una dramatica caiguda del vent, que va deixar el pla de mar com el de una bassa d aigua nomes interrumpuda per les remades d alguns patrons.

Un sopar amb la totalitat de la flota va ser el plat final d aquesta primera jornada.

Segona jornada

La segona jornada va començar mes tard del previst ja que les condicions de vent no eren suficients.
Ian Vickers partia com a lider destacat amb 3 primers en la jornada anterior.


Finalment el vent es va establir de sud pero més a l'esquerra que dissabte, i sobretot amb una mica d intensitat.
Joan Gelpí va seguir ferm a la flota A acompanyat aquesta vegada per l Oscar que va notar el millor rendiment del seu vaixell amb més pressió.
Destacar la sisena regata de Juanjo Pedemonte que va deixar a tothom al·lucinat amb les prestacions del seu Topiko: IM PRESIONANTE!
Llàstima que no va mantenir el mateix ritme en les seguents manigues. Però la darrera paraula la tenia l'Oriol Forn que va acabar la jornada i la darrera prova del campionat emportant se el gat a l'aigua amb un primer! Molt discutit i lluitat fins la darrera balisa.
En Miquel va seguir posant en practica les seves estrategies i va fer trams entre boies d'alt nivell.