Club Natació Banyoles

 

Excursio a Banyoles, 3 de juliol de 2010.

 

el passat dissabte 3 de juliol, aprofitant l aturada estiuenca, uns pocs companys es van desplaçar fins el llac de Banyoles, convidats pel Club Natacio Banyoles.

Aquest era un dels temes tractats amb la FCV  a la reunió de gener, buscar nous camps de regates amb bones possibilitats de navegacio. Gracies a la gestio en persona de Pep Puig en CNB ens va convidar a probar els nostres vaixells al voltant de les seves instal.lacions.

Enric Busquets, que es reincorpora a la classe, Margarita Colomer que alternara les labors de jutge i de regatista, Oriol Forn, Ernest Rodas i Oscar March.

Fantastiques les instal.lacions del CNB, francament envejables!

 

 

La jornada va començar amb un vent molt suau i mes aviat inestable dintensitat i direccio, pero a mida que el dia avançava es va anar estabilitzant.

Tot seguit adjuntem els comentaris dels comapnys que van participar.

-Ernest “wheels” Rodas:

El diferents plans d'aigua que ofereixen aquestes magnifiques instal.lacions son de molt facil acces a traves dels varis pantalans instal.lats, tan per els patrons com per els nostres vaixells, de mides considerables i amb una relativa bona visió del camp, pot ser, es podria millorar la visibilitat colocan un petit podi/tarima elevada.

El fet que aquest estany natural esta envoltat d'arbres podria provocar en algun moment la falta de vent net.

Les instal.lacions del club ofereixen una amplia zona amb gespa hon esta ubicat el bar/restaurant, serveis, oficines, etc. Un lloc ideal per poder anar acompanyat amb les "policies" si fos el cas.

Molt bon acces per arribar amb cotxe i poder descarregar tots els trastos just davant la porta del club.  

 

-Oriol Forn:

un nou camp de regates que promet molt!!!

un lloc molt maco, a poc més d'una hora de casa, amb aigua dolça...

tot i que avui la direcció del vent era de les menys favorables per la ubicació del camp, jo crec que s'haguessin pogut fer varies proves (al maresme crec que no ha fet gens de vent...)

s'han de mirar les estadístiques de vent, per veure quan ens aniría millor per el tema de la direcció de vent, peró segur que es poden fer proves en aquest camp!

una molt bona troballa, espero que la disfrutem aviat!!!

Top