FCV logo blau fons blanc

EDICIÓ 2007-2008

Adjuntem les classificacions finals i definitives corresponents a la Lliga de Promoció de Classe IOM temporada 2007-08. Aquesta prova com sabeu, es disputa en format de Lliga cada primer Diumenge de mes (de Octubre fins al  Maig/Juny) al Port Fòrum, el nostre camp de regates de referència.

A diferència de l'any passat, enguany des de la FCV s';ha previst cel.lebrar l'acte de lliurament de trofeus coincidint amb el  Saló Nautic Internacional de Barcelona.  L'acte tindrà lloc a les 17,00H del proper  Dissabte dia 15 de Novembre al l'Stand de la FCV. Rebràn trofeu els tres primers classificats. Tots els regatistes de la flota esteu convidats a l'acte de Lliurament, no obstant cal que ens confirmeu la vostra asistència ja que us recordem que aquest any no és possible accedir només amb la vostra llicència federativa i s'han d'afegir 3,00€ ... tot i que des de la FCV intentarem aconseguir una entrada per aquells que ens ho demaneu.

    1. Oscar March................................................33 punts

    2. Sergi Bañón................................................34 punts

    3. Joan Conesa.............................................. 48 punts

Cal recordar que, independentment de la seva participació, només s'han comptabilitzat els resultats dels patrons amb llicència en vigor en el moment de puntuar. Des de la FCV (d'acord amb la secretaria de classe) us recordem que es imprescindible disposar de la Llicència Federativa per tal de puntuar en una prova oficial. Malgrat tot, aquesta passada temporada s'ha fet una excepció amb la regata de Gener.

És important que cada regatista sigui conscient de si està o no federat ja que enguany, aquest fet ha modificat substancialment les plaçes de podi...

Top