Selecciona el títol d´una categoria de notícies de la llista.

Régate Estivale Au Cap d’Agde 5A

 

IMG 6072

La flota Iom.Cat en su segunda salida a tierras francesas de este verano y la tercera en lo que va de años demuestra una capacidad innata de unir flotas y pueblos. En esta ocasión la visita es a Cap d’Agde, lugar donde somos muy queridos y respetados. En este emplazamiento tan amigable, estamos encantados de “mojarnos los pies” mientras hacemos nuestras regatas.

Este año los representantes de nuestra flota son Oriol Forn, Kiku Roura (junto a Victor), Ramón Soler, Emilio González (venido desde Málaga), Xavier Hernández y Esteve Ferres.

En esta ocasión hemos montado la excursión con el apoyo del Club Nàutic Garraf, ya que nos ha cedido la super furgo, donde hemos subido todos juntos con Esteve Tours.

Con una buena acogida por parte de toda la flota francesa y en especial por el organizador Laurent Bourriquel, Patrice Monterno,… y después del registro, nos disponemos a montar las unidades.

siiomnzl1

Els dies 22 i 23 de Agost va tenir lloc el campionat de la illa sud de New Zealand, amb la participació de 32 barcos d'arreu de les dues illes.

A destacar la participació de Ian Vickers, recentment proclamat 4rt del món.
La regata es va fer en un llac, com es habitual, amb vent de 5 a 15 nusos, a la localitat de Motueka, al nord de la illa Sud de NZL.

Crònica I Regata Territori Mestral IOM

Cronica1 

Foto Cambrils

 Resultados Cambrils 2022

Un any més hem celebrat el Campionat de Catalunya de la classe vela radio control IOM, enguany ha sigut al Club Nàutic Cambrils, emmarcat dintre de la 13à FIRA MARÌTIMA COSTA DAURADA. Han participat 19 patrons, tot i no poder optar a ser campions de Catalunya han vingut de Malaga, França, Xilè i Argentina a més del patrons dels clubs de la costa catalana.

Els dos dies de regates hem tingut unes condicions meteorològiques versemblants assolellat i amb vent de migjorn que pràcticament no ha canviat en tot el temps que ha durat les proves de les quals s’han celebrat un total de 24, els dos dies les proves han començat més tard de l’hora prevista degut a la inestabilitat del vent fins que no s’ha fixat en el rumb de . Aquest campionat ha estat dirigit per la oficial Magalí Colomer i el jutge/àrbitre en Sandro Rojas.

El termes absoluts el campionat ha estat guanyat amb una autoritat aclaparadora per el Pepe Valverde vingut del Club de Mar Almeria i secundat pel seu company de club i regió, Andalusia  en Francisco Martinez, en tercer lloc i per tant Campió de Catalunya en Ramon Soler del Club Marítim Cubelles, sots campió Eduard Bonifacio del Club Nàutic El Balis i en tercer lloc en Jordi Martorell del Club Nàutic Arenys de Mar, des de la classe IOM.CAT volem donar les gràcies als regatistes vinguts de fora del territori i fins i tot del continent els quals han donat un punt de competitivitat qualitativa i que entre que el camp de regates era força complicat de llegir degut als constants roles i encalmades ha provocat que tots els patrons haguessin de posar molta atenció i llegir molt aquest canvis.

Volem donar les gracies al Club Nàutic Cambrils per brindar-nos l’oportunitat de celebrar aquest Campionat de Catalunya i on ens hem sentit molt be acollits i atesos. 

Podeu consultar la Classificació final

Cambrils 15 de maig de 2022

podi_ccat_2022.jpeg

 IMG 5973

 

La flota IOM.CAT realiza su tradicional salida del año a Urribarri Gamboa (Vitoria), donde cada año somos acogidos de mejor manera y donde la cordialidad es excelente. En esta edición la participación total ha sido un poco menor que el año anterior, pero por bajas de última hora. Pero con un nivel superior, debido a que los barcos de otras comunidades han venido a preparar la Copa de España del próximo mes de Octubre.

En esta ocasión los representantes de los IOM.CAT fueron Miquel Colomer, Xavier Hernández, Eduard Bonifacio, Eduard Bonifacio Jr, Oriol Forn y Esteve Ferres.

Y gracias al Club Nàutic Garraf, por la cesión de la furgoneta, para realizar el trayecto de los iom.cats hasta Ozaeta, donde Conchi nos recibio con su entusiasmo y su esplendida cena!!!(Como en casa).

Top