Selecciona el títol d´una categoria de notícies de la llista.

Régate Estivale Au Cap d’Agde 5A

 

IMG 6072

La flota Iom.Cat en su segunda salida a tierras francesas de este verano y la tercera en lo que va de años demuestra una capacidad innata de unir flotas y pueblos. En esta ocasión la visita es a Cap d’Agde, lugar donde somos muy queridos y respetados. En este emplazamiento tan amigable, estamos encantados de “mojarnos los pies” mientras hacemos nuestras regatas.

Este año los representantes de nuestra flota son Oriol Forn, Kiku Roura (junto a Victor), Ramón Soler, Emilio González (venido desde Málaga), Xavier Hernández y Esteve Ferres.

En esta ocasión hemos montado la excursión con el apoyo del Club Nàutic Garraf, ya que nos ha cedido la super furgo, donde hemos subido todos juntos con Esteve Tours.

Con una buena acogida por parte de toda la flota francesa y en especial por el organizador Laurent Bourriquel, Patrice Monterno,… y después del registro, nos disponemos a montar las unidades.

siiomnzl1

Els dies 22 i 23 de Agost va tenir lloc el campionat de la illa sud de New Zealand, amb la participació de 32 barcos d'arreu de les dues illes.

A destacar la participació de Ian Vickers, recentment proclamat 4rt del món.
La regata es va fer en un llac, com es habitual, amb vent de 5 a 15 nusos, a la localitat de Motueka, al nord de la illa Sud de NZL.

Aqui trovare-ho els accesos a la galeria grafica de IOMCAT que ens permetra anar guardan els nostres records grafics de les activitivats de l'associació.

Acces al Canal IOMCAT al YOUTUBE:  LINK Youtube

Acces al la galeria de fotos de IOMCAT al Flickr: LINK  flickr app fotografia

En breu anirem desemvolupan el procediment per poder collaborar en aquest apartat.

III TROFEU SYNERA al Club Nautic Arenys de Mar, 17 d’abril 2021

Nou repte assolit

El dissabte 17 d’abril s’ha celebrat la regata SYNERA al CN Arenys de Mar gracies als esforços i dedicació de la seva directora esportiva, Na Mònica Azón, recolçada per la gerent del club Pilar Rodríguez, el comodor Oscar Bachero i la resta del equip, els quals juntament amb la junta de la IOM.CAT han fet possible que es recuparés per al calendari de regates aquesta prova que ja feia més de 4 anys que es va deixar de fer.

WhatsApp Image 2021 04 17 at 17.31.05

Ja centrar-nos en la prova cal felicitar al regatista del Club Marítim Cubelles en Ramon Soler que ha guanyat la regata, també felicitar a la família Bonifacio del RCN Barcelona i CN El Balís, pare i fill pel seu 2on i 3er lloc a la classificació, ressenyar que en Bonifacio pare va demostrar allò que sempre es diu a les regates i es que és l’indi i no les fletxes qui guanya, ja que va participar amb un antic model Vickers V7 i que amb els seus coneixements va treure el millor del vaixell.

20210417 Images cnam synera iom 2021 53

El dia va ser molt variant en quan a condicions meteorològiques  i el camp de regates realment va ser lo que s’anomena en l’argot mariner una gimcana ja que en la mateixa prova es produïen canvis continus havent-hi fins i tot rolades de més de 120 graus i canvis de força del vent que anaven des dels 0-1 fins als 7 nusos, tot i així es van poder fer 11 mànigues on van participar els 12 regatistes inscrits.

20210417 Images cnam synera iom 2021 26 

Volem agrair la visita de la secretaria de la FCV la Meritxell Cornudella la qual té un vincle familiar amb la classe ja que el seu marit en Joan Gelpí és un antic navegant de la IOM.

Resultats: Enllaç                   Galeria d'imatges: Enllaç

 IMG 5973

 

La flota IOM.CAT realiza su tradicional salida del año a Urribarri Gamboa (Vitoria), donde cada año somos acogidos de mejor manera y donde la cordialidad es excelente. En esta edición la participación total ha sido un poco menor que el año anterior, pero por bajas de última hora. Pero con un nivel superior, debido a que los barcos de otras comunidades han venido a preparar la Copa de España del próximo mes de Octubre.

En esta ocasión los representantes de los IOM.CAT fueron Miquel Colomer, Xavier Hernández, Eduard Bonifacio, Eduard Bonifacio Jr, Oriol Forn y Esteve Ferres.

Y gracias al Club Nàutic Garraf, por la cesión de la furgoneta, para realizar el trayecto de los iom.cats hasta Ozaeta, donde Conchi nos recibio con su entusiasmo y su esplendida cena!!!(Como en casa).

Top