El passat 25 de Novembre es va celebrar la 1ª edició del Trofeu Club Marítim Cubelles, organitzat per el CMC i IOMCAT amb la participació de 21 embarcacions (dues  flotes).

IMG 20181125 01

El dia va començar amb un vent de W de 4-6 kn, es va muntar el camp en la millor disposició possible (paral·lel al espigó) i es comencen les proves classificatòries per definir les dues flotes.

 A mesura que el dia avançava es produeix un petit augment del vent i amb petites rolades la qual cosa posa emoció a les proves.

Durant el matí es manté una lluita amb molta igualtat al capdavant de la classificació entre Eduard Bonifacio , Alfred Tholen i Ramon Soler.

A continuació un grup encapçalats pel Emilio Gonzalez –arribat de Liverpool per l’ocasió- , en Manuel Palma, en Jordi Martorell i en Carles Gallart  obtenien bons resultats parcials  i seguien pressionant als de mes amunt .

Es van anar fet proves fins les 14 h que es fa una aturada per dinar.

A la tarda, al inici de la següent prova es va corregir el camp per un canvi a la direcció del vent cap a SW i al cap de poc es va tenir que canviar cap a NW quedant definitivament  així. Les dues últimes proves es van fer amb progressiu augment de vent que la final va arribar a ratxes de 15-18 kn complicat molt les popes de l’última prova.

Cal destacar, durant el matí,  la visita del Sr. Sergi Cadenas vicepresident de la FCV el qual va poder veure uns mànegues i provar un IOM.

IMG 20181125 02

També destacar la gran participació en aquesta prova, en total vam ser 21 regatistes . un altre aspecte molt positiu va ser la col·laboració de molts regatistes amb les tasques de muntatge del operatiu de regata  embarcació, boies, pissarra, etc.

En l’aspecte esportiu, també es va notar una millora en quan a tensió en els incidents propis de la regata, apreciant-se una bona predisposició en acceptar les ordres de la juri i en acceptar perjudicis  provocats per altres participants.

En quan a la Juri, La Seny va fer una feina impecable en ordenar i controlar dues flotes amb els continus moviments de cap A i cap a B dels regatistes,  La tasca és força complicada i ha demostrat que és la millor.

Al final es va imposar R. Soler molt seguit de E. Bonifacio i de A. Tholen, a continuació E. González i M. Palma  que van disputar-se la quarta plaça fins el final. En J. Martorell i C. Gallart també van estar molt igualats  per aquest ordre. En K. Roure va patir varis contratemps i va acabar en 8è lloc  però amb molts bons resultats en les proves que no va tenir incidències.  Destacar també el 9è lloc de LL. Aparicio el qual en les darreres mànegues es va mantenir a la flota A i amb bons resultats. J. Campbell, J Cargol, J. Totusaus van navegar entre flota A i B amb un “no parar” continu.  L’Alfred Piqueres va patir continus problemes elèctrics i no va poder millorar la 13 ª posició. A continuació es van classificar en J. Obach, Ll. Mejías, S. Julian i A. Espada, aquest últim també perjudicat per problemes elèctrics  A la part final de la classificació  trobem  JC Martinez, D. Crespo – nova incorporació a la flota - JMª Sánchez i X. Crespo que tots ells van tenir problemes amb l’embarcació la qual cosa els va impedir millorar  posicions.

IMG 20181125 03

En acabar i després de recollir tot el material es va fer un pica-pica i l’entrega de premis simbòlic (una botella de vi als tres primers classificats ) amb un final de festa que va resultar molt agradable i bonic.

20181125 P1 20181125 P2 20181125 P3

Gràcies a tothom

Enllaços: Classificació        Galeria de fotos

 

Top