El dissabte 12 de setembre ha estat una jornada especial per a la família IOM.CAT ja que desprès de molts mesos sense poder fer cap regata degut a la pandèmia de la COVID19, hem pogut gaudir d’una gran jornada de regates al Canal Olímpic de Catalunya.20200912 img 1

La regata organitzada pel Club Marítim Cubelles el qual va delegar tota l’organització logística a la junta de la IOM.CAT hi van participar 17 regatistes de 7 clubs diferents de la costa catalana. Degut a la situació excepcional que estem vivint es va prendre totes les mesures de seguretat que prèviament van ser aprovades per la direcció del Canal Olímpic.

20200912 img 2A nivell esportiu la jornada s’ha desenvolupat en unes condicions immillorables tant de temperatura com de vent, el qual va ser molt estable en intensitat i direcció amb petits “roles” que feien  estar molt atents al regatistes i donava emoció a les proves.

Per aplicar les mesures de seguretat s’ha hagut de dividir en 2 flotes on sempre navegaven 10 vaixells en cada prova.

Cal fer una menció especial per a la família IOM.CAT el fet de la participació d’antics navegants de la classe com l’Oriol Forn i en Miquel Colomer als quals donem la benvinguda.

Finalment felicitar al patró Ramon Soler que es va proclamar guanyador seguit de prop de l’Eduard Bonifacio i l’Emilio González, el nivell en general va ser molt alt de tots els participants on moltes vegades es van produir arribades molt ajustades que van posar a prova la rapidesa visual del jutge per prendre nota de les arribades.

Des d’aquí volem felicitar a tots el participants per col·laborar en el bon desenvolupament de la prova i al Canal Olímpic per deixar-nos gaudir d’aquesta extraordinària instal·lació que, per les característiques tant favorables de visibilitat, permet a regatistes com el nostre estimat company Jordi Cargol –amb mobilitat reduïda- poder gaudir d’aquesta modalitat de la vela en aquest indret de privilegi.

 20200912 img 3

Resultats de proves del CIRCUIT IOMCAT:  Link                     Galeria d'imatges: Link

20200912 HMS2016 Scoring v3r

Top