El dissabte 26 de març s’ha celebrat el XIV TROFEU SYNERA IOM , la jornada ha començat amb un gran acolliment per part de l' organització del CN Areyns, liderats des de la distància per la Monica Azon i posat a la pràctica pel Martí, les proves s’han celebrat al lloc anomenat “La Siberia” un lloc amb unes característiques especials ja que faci el ven que faci, dintre de la zona de regates conflueixen molts roles, encalmades i fortes ratxes de vent que ha fet que els patrons posessin tota la seva experiència i coneixement per dirigir correctament els vaixells a les balises. Important destacar que tot i les característiques del camp de regates s’ha batut el record de proves celebrades en una jornada fent un total de 17, dirigides magistralment per la oficial Magali Colomer i amb un encertat muntatge del camp de regates fet pel Martí i ajudats de forma altruiste pel Paco Llobet en les tasques d’oficina de regata.

Les proves han estat liderades de forma incontestable pel Ramon Soler i secundat pel Manuel Palma, al tercer lloc hi ha hagut una forta lluita entre varis patrons on finalment s’ha imposat el Santi Julian.

A l’entrega de trofeus ha estat present el President del Club i representant de la FCV D. Carles Ubach acompanyat per la gerent del Club na Pilar Rodríguez que ha expressat el seu agraïment a la flota IOM per ser-hi en aquest trofeu i animar-los per a participar en futures edicions d’aquest prestigiós trofeu.

Des de la IOM.CAT volem donar les gràcies al CN Arenys pel seu acolliment i tracte excel·lent que ha donat a la classe tots els patrons han manifestat el seu agraïment i felicitat pel tracte rebut.

podi grup iom

imagen_2022-03-27_204640.png

Top