Un any més hem celebrat el Campionat de Catalunya de la classe vela radio control IOM, enguany ha sigut al Club Nàutic Cambrils, emmarcat dintre de la 13à FIRA MARÌTIMA COSTA DAURADA. Han participat 19 patrons, tot i no poder optar a ser campions de Catalunya han vingut de Malaga, França, Xilè i Argentina a més del patrons dels clubs de la costa catalana.

Els dos dies de regates hem tingut unes condicions meteorològiques versemblants assolellat i amb vent de migjorn que pràcticament no ha canviat en tot el temps que ha durat les proves de les quals s’han celebrat un total de 24, els dos dies les proves han començat més tard de l’hora prevista degut a la inestabilitat del vent fins que no s’ha fixat en el rumb de . Aquest campionat ha estat dirigit per la oficial Magalí Colomer i el jutge/àrbitre en Sandro Rojas.

El termes absoluts el campionat ha estat guanyat amb una autoritat aclaparadora per el Pepe Valverde vingut del Club de Mar Almeria i secundat pel seu company de club i regió, Andalusia  en Francisco Martinez, en tercer lloc i per tant Campió de Catalunya en Ramon Soler del Club Marítim Cubelles, sots campió Eduard Bonifacio del Club Nàutic El Balis i en tercer lloc en Jordi Martorell del Club Nàutic Arenys de Mar, des de la classe IOM.CAT volem donar les gràcies als regatistes vinguts de fora del territori i fins i tot del continent els quals han donat un punt de competitivitat qualitativa i que entre que el camp de regates era força complicat de llegir degut als constants roles i encalmades ha provocat que tots els patrons haguessin de posar molta atenció i llegir molt aquest canvis.

Volem donar les gracies al Club Nàutic Cambrils per brindar-nos l’oportunitat de celebrar aquest Campionat de Catalunya i on ens hem sentit molt be acollits i atesos. 

Podeu consultar la Classificació final

Cambrils 15 de maig de 2022

podi_ccat_2022.jpeg

Top