L'any passat com ja sabeu, varem fer a Roses el primer entrenament per la Classe IOM amb el suport de la FCV.
La valoració final que en vam fer els assistent va ser prou positiva i ara de cara al 2009 volem potenciar els Entrenaments Oficials de la Classe i organitzar-ho millor.

Per començar ja us avanço que la Classe ja compta amb un entrenador específic, en Joan Gelpí, que s'ha ofert per ser responsable de conduïr les sessions i de planificar els temaris.

Ubicació:

Els entrenaments es farien probablement al Port Fòrum aprofitant les instal.lacions de la FCV.

Dates:

Encara no estàn definides del tot però intentarem que coincideixin amb els tres entrenament que ja tenen data reservada al Calendari 2009.

Format:

En Joan basant-se en la seva experiència prèvia ens ha fet una primera proposta que consisteix en dividir el Programa d'Entrenament en tres sessions de 2 dies intensius cada sessió (cap de setmana complert). Això permetria desenvolupar tot el temari i alhora tenir una alternativa per organitzar millor cada sessió en funció de les previsions meteorològiques.

Seran sessions bàsicament pràctiques amb tots els vaixells a l’aigua i gravades amb vídeo  per tal de poder analitzar a posteriori els aspectes a millorar. S’aprofitarà per desenvolupar la part teòrica de bon matí abans de l’arribada del vent.

Participació:

Volem que aquesta activitat compti amb el màxim nº de participants ja que organitzar-ho bé suposa un esforç en temps (sobretot de part de en Joan) per tant ja us avanço que  només desenvoluparem l’activitat si comptem amb un mínim de 12 participants inscrits.

El formulari de inscripció es publicarà a mitjans de Desembre. El cost de la inscripció (no definit) inclourà el material didàctic necessari.

En aquest moment encara no està definit el programa i per tant podem adaptar-lo a un format diferent si d’aquesta manera  podem afavorir la màxima participació. (per exemple tres sessions de 3 dies –que serien en Dissabte-).

Conclusió:

Per avançar en la organització dels entrenaments necessitem conèixer per endavant la vostra disponibilitat a participar en un dels dos formats que us proposem:

A: Tres sessions de 2 dies intensius.
B: Tres sessions de 1 sol dia (Dissabte)

Enquesta:

Us agraïrem que voteu per la opció que preferiu (de les opcions de la dreta de la pàgina ), abans del 4 de desembre.