1º Prova Circuit IOMCAT

La primera prova del circuit va comptar amb la participació de 17 regatistes i entre ells diversos que han tornat a la classe.

La jornada es presentava amb un temps clar i vents que van anar rolant al sud fins a quedar-se tota la jornada amb una intensitat d'entre 5 als 8 nusos d'intensitat, l'oficial de regata Seny Jimenez, ha tingut una tasca excepcional permetent disputar 9 proves amb 2 descarts, el torneig va tenir 3 protagonistes que van lluitar sense treva pel primer lloc, finalment el vencedor va ser Jose Manuel Palma, seguit de Ramon Soler i en tercera posició Eduard Bonifacio.

A destacar la bona acceptació per part de tota la flota de poder comptar a partir del 2023 amb un jutge a tot el circuit el que facilités el correcte funcionament de circuit i fent un gran salt de qualitat a la classe.