CAMPIONAT DE CATALUNYA IOM

El cap de setmana del 22 i 23 d'abril, el Club Nàutic Sant Feliu de Guixols va acollir amb èxit el Campionat de Catalunya de la classe vela radiocontrol IOM, un esdeveniment que va reunir a 18 regatistes d'arreu de Catalunya. Després de dues jornades emocionants i intensives de navegació, el campionat va ser guanyat per en Ramon Soler, seguit per en Manuel Palma en segon lloc i en Jordi Martorell en tercer.

Durant els dos dies de competició, el vent va bufar de manera constant en la direcció de 180 graus, el que va permetre als regatistes demostrar les seves habilitats i estratègies per aconseguir la victòria. En total, es van realitzar 24 proves i es van poder fer fins a 4 descarts per a la classificació final.

L'organització del campionat va ser impecable gràcies al comitè de regates, encapçalat per Seny Jimenez i Pax Quiñonero, que va demostrar la seva professionalitat i compromís per aconseguir que tots els participants gaudissin de la millor experiència possible. Així mateix, des de l'organització volem expressar el nostre agraïment al Club Nautic Sant Feliu de Guixols per la seva implicació i compromís en la celebració del campionat.

Volem destacar també la presència del José Valverde, del Club Nautico Almeria, que va ser el guanyador absolut d'aquest campionat. La seva participació en aquest esdeveniment ha estat un veritable plaer per a tots els assistents i una inspiració per als amants de la vela radiocontrol a tot el territori català.

En resum, el Campionat de Catalunya de la classe vela radiocontrol IOM ha estat un èxit rotund gràcies a l'esforç i la dedicació de tots els implicats. Esperem que aquesta competició continuï creixent i fomentant l'amor per aquest esport en la població catalana. Enhorabona als guanyadors i a tots els participants.

Finalment, volem destacar l'agraïment especial als patrocinadors que van fer possible la celebració d'aquest esdeveniment: EL FOC LA PARRILLA ARGENTINA DE S'AGARO i EL NOU MAGATZEM. Moltes gràcies!