2º Prova Circuit IOMCAT

La segona prova del Circuit va comptar amb la participació de 16 regatistes i unes condicions de vent sud d'entre 10 als 13 nusos que van posar al límit l'aparell gran, després de 14 regates molt disputades i parelles en què era molt difícil mantenir-se als llocs d'avantguarda ja que la flota estava extremadament ajustada, donava moltes sorpreses i canvis de líder en tot moment, finalment després dels 3 descarts, va quedar com a guanyador Paul Le Duc del CV Palamos, seguit de Ramon Soler del CM Cubelles i en tercera posició Jim Campbell del CM Cubelles, qui realment va ser la sorpresa. Així la flota va acabar amb un dia fantàstic de regates amb un ambient extraordinari i un gran espectacle per als visitants al Canal Olimpic.