6º Prova Circuit IOMCAT

El Dissabte 16 de desembre es va disputar la Christmas Race – 6è Prova del Circuit IOMCAT en aigües del Canal Olimpic amb una participació de 16 regatistes, dels quals alguns va ser el seu debut a la classe.

Al matí el vent es feia esperar i quan tot semblava condemnat a la calma total, el vent sud va aparèixer amb els seus 8 nusos i va permetre fer 12 proves amb dos descarts.

La primera regata el debutant Lluís Masso del Nautic Port d'Aro, sorprenia la flota amb una sortida espectacular amurat a babord, digna d'infart. Després la cosa es posaria a lloc i l'experiència dels més veterans seria fonamental.

Les primeres mànegues Ramon Soler, Ernest Rodas i Eduard Bonifacio es posicionaven en llocs d'avantguarda deixant la resta una mica al marge. Però a partir de la 4 prova, Jordi Martorell, Manuel Palma, Joan Carles Martínez, Santi Julià i Narcís Bou mostrarien les seves credencials aconseguint a poc a poc prendre llocs de podi.

A meitat de la jornada la flota es mostraria molt compacta i amb el nou recorregut amb porta tant a sobrevent com a sotavent, permetia regates molt netes i disputades de vegades per mil·límetres a l'arribada.

Després de la pausa per menjar, alguns regatistes patien algun trencament com Josep Masso que amb el seu nou vaixell estava aconseguint sorprendre més d'una vegada.

Cap a les 16 hores la nostra oficial de regata Seny Jimenez donaria per finalitzada la 12 regata que seria un duel mà a mà entre Manuel Palma i Paul Le Duc, que no va tenir un bon exercici global en aquest campionat.

D'aquesta manera, el podi quedaria amb Eduard Bonifacio en primer lloc empatat amb Ramon Soler i en tercera posició Manuel Palma.

La nostra prova següent serà el Campionat de Catalunya el 13 i 14 de gener en aigües d'Estartit.